maandag 21 september

React Fundamentals training

Soest, Netherlands
Training Logo

ReactJS is becoming more and more popular. It is embraced by Magento to build its new PWA features, it is the most promising JS library of 2018/2019 and is extremely flexible. This training helps you to dive into the world of React components, JSX templating, Webpack bundling and React architecture.

In het kort

Training React Fundamentals training
Prijs € 629,00
Datum & tijden maandag, 21 september 2020, 09:30 - 17:00 (7,5 hours)
Inbegrepen Cursusmateriaal
Codevoorbeelden
Lekkere lunch met soep
Koffie, thee, fris en lekkernijen
Taal Nederlands
Locatie Oostergracht 13, Soest, Netherlands
Trainings type Open inschrijving / klassikale opzet
Docent Jisse Reitsma
Voor wie? Webdesigners
Frontend developers
Programmers
Vereisten Skilled in HTML, CSS and JavaScript.

Onderdelen

 • Introduction to React
 • Browser DOM and virtual DOM
 • Some ES6 specifics for React
 • Using arrow functions
 • React components and JSX components
 • JSX templating
 • JSX security
 • Child components
 • Routing
 • Rendering state
 • Using hooks (State Hook, Effect Hook)
 • Context API

Learn both React basics and best practices in a single fast-paced day

What do you get with this training:

 • 1 day full of knowledge
 • Coursematerial (slides + code)

No labs. Additional guidance instead.

During the day, there will be no lab exercises. We will focus on knowledge transfer only and be as efficient as possible with the available time. Applying the knowledge in practice can always be done afterwards - and we offer you the option to ask any questions after the training (for instance via Skype or mail). Our experience is that with this method you can jump to results quicker.

More subjects?

Do you have any specific subject that you want to be dealt with during the training? Let us know and we are happy to integrate that subject into the program.

Bewijs van deelname

Onze Magento 2 trainingen vallen niet onder het officiele Magento U programma. Echter, Yireo heeft naam gemaakt als aanbieder van trainingen van hoge kwaliteit. Indien gewenst kunnen we na de training een bewijs van deelname toesturen.

Maatwerk of regulier?

Ieder heeft zijn eigen tempo qua leren. Naast reguliere trainingen bieden we ook maatwerk trainingen. Voor een team van 3 of meer developers is dit al snel voordeliger dan een klassikale training. Neem contact met ons op voor meer details.

Cursusmateriaal

Iedere cursist krijgt na de trainingsdag digitaal cursusmateriaal opgestuurd. Dit materiaal bestaat uit slides plus handige notities en referenties. Daarnaast zijn binnen onze Yireo Training repository (GitHub) tientallen handige code voorbeelden terug te vinden.

Locatie

Soest, Netherlands

Adres:
Oostergracht 13, Soest, Netherlands
 • Developer in Magento 2, React en Vue
 • Magento Master 2017 & 2018 & 2019
 • Board member van ExtDN
 • Organisator Reacticon & MageTestFest
 • Eigenaar, ondernemer en developer
 • Voormalig Zend Z-Team member
 • Voormalig HP-UX & VMware ESX docent
Magento Master

Over Jisse Reitsma

Jisse Reitsma is een bekendheid in de Magento community - zowel in het binnenland als in het buitenland. Hij is de oprichter van Yireo, maar tergelijkertijd het technische hart: Onder Magento 1 heeft hij vele tientallen Magento extensies geschreven - het grootste deel daarvan is gepubliceerd op GitHub, een kleiner aantal wordt verkocht via de internationale Yireo site.

Developer in hart en nieren

Als lead developer en all-round DevOp engineer heeft Jisse in de loop van de jaren veel kennis opgedaan op het praktische vlak: De moeilijkheden van het implementeren van Magento projecten zijn bij hem bekend - de praktische issues, strategische afwegingen en kleine bugs.

Tergelijkertijd heeft hij zich toegewijd aan cutting-edge technologie, zoals NodeJS, nieuwe Magento 2 ontwikkelingen en nog veel meer. Dankzij deze enorme ervaring en kennis lukt het hem developers binnen een mum van tijd up-to-date brengen.

Docent met heldere uitleg

Iedereen kan een praatje houden over techniek. Maar anderen onderwijzen vergt meer dan kennis. Het is precies waarin Jisse zich onderscheidt: Zijn uitleg is helder, zijn verhaal heeft een opbouw en dankzij zijn didactische vaardigheden weet je zeker dat een training met Jisse jouzelf ook verder helpt.

Organisator van technische events

Jisse is ook mede-organisator van het Magento 2 Seminar (twee keer in 2016 met ieder 200-220 deelnemers), MageTestFest (in 2017 met 180 developers en in 2019 met 120 developers), Reacticon (twee keer in 2018) en diverse hackathons en usergroups. Het is een efficiente manier gebleken om zowel kennis op te doen als kennis te delen.

ExtDN board member en team-lid

Onder de vlag van ExtDN werkt Jisse samen met tientallen andere extensie ontwikkelaars om de kwaliteit van Magento extensies te verbeteren. Hij is board member en bepaalt daarmee de strategie op langere termijn. Maar hij is ook praktisch bezig in verschillende werkgroepen.

Magento Master 2017 & 2018 & 2019

In 2017, 2018 en opnieuw 2019 is Jisse Reitsma door de Magento organisatie zelf verkozen tot Magento Master "Mover", vanwege zijn inzet voor usergroups, seminars, hackathons en blogs ten einde de Magento 2 architectuur te promoten.

Klanten waar we trainingen aan hebben gegeven

AbovoMedia Besite Buro26 Byte CreativeICT Elgentos Esser Emmerik Experius GJ-R Web GetNoticed Hith HostingXS Joba Kega MediaCT Metmeer Muntz PON PremiumInc Pro24 Regular Labs Sols Webdesign Spellenhuis Studio Emma Studio Lupa TIG Tickles Tinx IT Vendic Vicus WebdesignTilburg X-Interactive YouWe YourHosting Ziggo

Leertraject

Iedere Yireo training is onderdeel van een overkoepelend leertraject om je verder te helpen met de stof:

Meer met React dan alleen de basis

Er zijn talloze tutorials online te vinden om met React aan de slag te gaan. Maar Yireo gaat een stapje verder: Zaken als JSX zijn zo uitgelegd, maar het goed kunnen werken met complexere component structuren, geavanceerd state-handling en het vastknopen aan GraphQL backends zoals met Magento, zijn topics waarin Yireo qua uitleg uitblinkt.

Wil je met ons bellen? Dat kan!

Telefoon: 0848 744290

We beantwoorden jouw vragen en helpen je graag aan de juiste kennis!