background

Educatief abonnement

Laten we voortdurend samenwerken om je team te verbeteren

Technologie wordt elke dag vernieuwd. Als agency is het uw uitdaging om up-to-date te blijven, met een focus op wat relevant is voor uw bedrijf. Door Yireo als je educatiepartner te hebben, wordt deze taak vereenvoudigd. Wij helpen je.

Een constante educatieve focus

Een constante educatieve focus

Als je vaardigheden in je team serieus neemt

Het hebben van bekwame ontwikkelaars vereist meer dan alleen een paar trainingssessies. Het vereist een voortdurende inspanning om nieuwkomers op te leiden en de kennis van ervaren ontwikkelaars uit te breiden. En als bureau vereist dit ook dat je een leerplan opstelt, de vaardigheden per ontwikkelaar bijhoudt en vooruit plant. Dit is waar onze educatieve abonnementen om de hoek komen kijken. U investeert maandelijks, wij besteden tijd en moeite aan u en uw team.

Wat is inbegrepen

Reguliere training

Een abonnement heeft een minimum van drie maanden, zodat we allebei kunnen investeren in deze relatie. Na deze eerste periode kan het abonnement elke maand worden opgezegd (of gepauzeerd). We zijn flexibel.

Beperkte oplage

Omdat Yireo een klein bedrijf is, is het aantal abonnementen per maand beperkt. De beschikbare tijd van Yireo wordt verdeeld tussen agencies, maar ook over verschillende open source projecten. Maar een abonnement garandeert nog steeds een toegewijde focus, wat goed is voor ons allebei.

Kennisgebieden

Eén abonnement omvat alle kennisgebieden waarin Yireo actief is: Magento 2, Shopware, Vue, Docker, React, Symfony, noem maar op. Laten we open communiceren welke expertises van Yireo zouden leiden tot welke vaardigheidsverhoging in jouw bureau.

Een abonnement voor blended learning

Een abonnement voor blended learning

Verschillende mensen, verschillende behoeften

Iedereen heeft een andere manier van leren: Je kunt visueel, kinesthetisch of auditief zijn. Sommige mensen geven de voorkeur aan video's, sommige mensen aan interactie, sommige mensen willen gewoon coderen. Met onze educatieve abonnementen faciliteren we dit allemaal. Er zijn online klaslokalen, sessies op locatie, videotutorials, codeeruitdagingen, begeleid leren, vragen en antwoorden, mentorschap. Dit is niet alleen zelf leren, we doen dit samen. We besteden onze tijd en energie om je te laten groeien, met welke middelen dan ook.

Heb je regelmatig training nodig, op elk moment toegang tot cursusmateriaal en professionele begeleiding van je ontwikkelaars?

Dat is wat onze trainingsabonnementen bieden!

Er zijn te weinig ontwikkelaars op de markt, outsourcing levert vaak niet de juiste kwaliteit en er komen steeds meer projecten bij. Door het vaardigheidsniveau van de huidige ontwikkelaars te verhogen, kunnen ze efficiënter worden in hun vragen en dus productiever zijn.

Specifieke scenario's

Er zijn verschillende scenario's waarvoor een onderwijsabonnement nuttig is:

 • Onboarding van nieuwe ontwikkelaars
 • De werklast van senior ontwikkelaars verlichten
 • Stagiairs begeleiden met lage inspanning
 • Ontwikkelaars voorbereiden op certificering
 • Een PWA / headless strategie opzetten
 • Een skill matrix opzetten
 • Minder tijd nodig hebben om hetzelfde te doen
 • Een strategie opzetten voor Magento vs Shopware
 • Hulp bij sollicitatiegesprekken
 • Opzetten leerplan
 • Hulp bij het beoordelen van vaardigheden
background

De wereld buiten Yireo

Wij zijn niet de enigen met kennis. Er zijn andere online bronnen die we zullen aanbevelen - boeken, handleidingen, videocursussen, andere leraren met een specifieke expertise. Daarnaast raden we aan om meetups en conferenties bij te wonen en pizza-avonden of brown bag lunches te organiseren. Het vergroten van vaardigheden gaat niet alleen over mentale focus, het kan ook iets sociaals zijn. Om contact te maken met de community en de team spirit te vergroten.

Kennisbeheer

Goede ontwikkelaars zijn schaars. Daarom moet het onboardingproces van nieuwe ontwikkelaars en het vergroten van de vaardigheden van bestaande ontwikkelaars zo efficiënt mogelijk worden gemaakt. Yireo leidt al meer dan 15 jaar ontwikkelaars op en garandeert een maximaal profijt van training.

Maar er is meer: Ontwikkelaars moeten de relevante kennis snel kunnen vinden. Interne standaarden moeten worden gecommuniceerd. Vaardigheden moeten worden gesynchroniseerd. Denk aan wiki's, interviews, persoonlijke ontwikkelingsprogramma's, vaardigheidsmatrices, assessments en een kennisbank. Wij kunnen je helpen dit op te zetten, als onderdeel van onze educatieve abonnementen. We zijn niet alleen een externe trainer, we zijn uw partner als het gaat om kennismanagement.

Een cursusportaal - leren op aanvraag

Voor reguliere trainingen hebben we een online courseware portaal gemaakt dat toegang geeft tot slides, aantekeningen van studenten en opnames die bij een specifieke training horen. Dit portaal wordt momenteel uitgebreid met meer materiaal: Volledige codevoorbeelden, vooraf opgenomen video's en schriftelijke tutorials. Dit geeft je de mogelijkheid om dingen in je eigen tempo te bestuderen en voor ons om focus aan te brengen in persoonlijke sessies. Nieuwe inhoud wordt ook geprioriteerd op basis van je eigen specifieke behoeften. En je hebt toegang tot onbeperkte updates van al het materiaal.