Yireo Blog

We helpen je graag up-to-date te blijven met nieuws en tips

We zijn continue bezig met technische verdiepingen, open source initiatieven, congressen en trainingen. Via onze blog houden we jou up-to-date over de laatste ontwikkelingen op het vakgebied van Magento. To-the-point, onafhankelijk en met een technische inslag.

Remote trainingen bij Yireo

Het viel misschien te verwachten met de huidige crisis: Yireo biedt vanaf nu alle trainingen die vanouds op locatie plaats vinden, nu juist remote aan. Iedereen moet thuis blijven, misschien wel voor weken of maanden achtereen, dus het is logisch om training te volgen op afstand. Maar dan wel met een Yireo draai.

Geschreven door Jisse Reitsma op 27 mrt 2020

Is Magento 2 nog wel het juiste product?

Komende zomer 2020 nadert de officiele End-Of-Life van Magento 1 en dat betekent dat iedere Magento 1 webwinkelier na zou moet denken over de vraag of een migratie naar Magento 2 op zijn plaats is. Magento enthousiastelingen zeggen direct dat je prima kan overstappen naar Magento 2. Maar is dat zo?

Geschreven door Jisse Reitsma op 19 dec 2019

In november in React en Vue duiken

Het heeft er alle schijn van dat begin volgend jaar de PWA revolutie hoogtij zal vieren. Geen marketing praat, maar een logisch gevolg van welke releases er in Q1 2020 zullen uitkomen (of misschien tegen die tijd al verschenen zijn). En dat maakt een begin met React en Vue steeds nodiger. Met onze trainingen in november helpen we jou op pad.

Geschreven door Jisse Reitsma op 31 okt 2019

Het belang van ExtDN

De afgelopen jaren timmert Magento hard aan de weg om de kwaliteit van het systeem te verbeteren: Een officiele PHPCS coding standard, het Magento Functional Testing Framework, een nieuwe EQP (Extension Quality Program), plus het feit dat alle core modules steeds betere API interfaces krijgen om backwards compatibiliteit te garanderen. Extensies mogen hierin niet achter blijven. En daarom is het initiatief van ExtDN zo belangrijk.

Geschreven door Jisse Reitsma op 22 jul 2019

Waar beginnen met Magento en React?

Misschien zou je kunnen stellen dat PWA een hype binnen Magento-land is. Maar in een wereld waarin de concurrentie feller wordt, performance en innovatie daarom belangrijker, moet er wel iets veranderen. En de oude Magento frontend is daarbij een last. Magento zelf kiest voor React (maar dat gezegd, Vue zou voor jou ook een goede keuze zijn). Maar hoe ga je nu aan de slag (met React)? Waar begin je?

Geschreven door Jisse Reitsma op 6 jul 2019

Verdoe je tijd niet en wordt een Magento pro
We vormen jou om tot Magento held

Een training kan op maat en op locatie worden gegeven. Hierdoor weet je zeker dat de tijd optimaal wordt benut en dat de training zeker de moeite waard is. Om de training op maat te maken overleggen we eerst over de vorm en de onderwerpen. Hierna sturen we een offerte op. Zie hiervoor ook onze tarieven. Sinds 2011 hebben we al honderden bedrijven (geen grap en geen overdrijving) van een professionele opleiding voorzien. We beloven je dat het inspirerend en leerzaam is!