Yireo Blog
We helpen je graag up-to-date te blijven met nieuws en tips

16sep MageTestFest - een uniek developers event

Misschien is het al voorbij de radar gekomen: Half november vindt er een nieuw Magento developer congres plaats - MageTestFest - georganiseerd door Yireo, van 15 tot en met 18 november 2017, met veel verschillende onderdelen die een verschil maken: Het evenement begint met 2 dagen workshop, gevolgd met een diepgaand kenniscongres, een after-party en een hackathon. Voor wie? Developers. Waarover? Testing.

18aug MUG Zwolle over Magento 2 migraties

Op 12 september 2017 organiseren we een nieuwe MUG - deze keer in samenwerking met nieuwe speler op de markt Primegento, onder het Dutchento hoedje van de Magento User Group Overijssel space en op een mooie locatie te Zwolle.

20jul Headless met Hatimeria

Magento 2 is al een stuk stabieler dan eerst en velen besluiten daarom dat nu de tijd rijp is om over te stappen. Maar het betekent niet dat er niets meer gebeurt in Magento land. Integendeel. Op de roadmap van Magento is een feature "PWA" verschenen, wat een enorme impact op de toekomst van Magento gaat hebben.

9jul Magento gebruikers groepen

Het is erg leuk om te zien hoe populair Magento is in Nederland vergeleken met andere landen. En hoe actief de Nederlandse community is.

Daarbij spelen gebruikersgroepen een belangrijke rol. Voor de nieuwkomers (en ook de oudgedienden) een overzicht van wat een gebruikersgroep een gebruikersgroep maakt. Plus de agenda.

19jun Presentatie bij AmsterdamPHP

Jaren geleden heb ik ooit tegen mezelf gezegd: "Als ik toch eens bij de AmsterdamPHP meetup zou spreken, dan ben ik al wel echt ver gekomen." Ik zat op dat moment volop in het Joomla wereldje, terwijl Magento 1 langzaam aan aan populariteit toenaam. En merkte dat mijn kennis tekort schoot. Ik begon daarom met wat Symfony, wat losse libraries, Zend Framework. Fast forward naar donderdag 15 juni 2017: Ik heb een presentatie bij AmsterdamPHP gegeven.

17jun Expert Sessie over Joomla performance

Een snelle website is cruciaal. Of het nu een complexe webshop is of een visitekaartje van bedrijf of vereniging: Als de website niet snel genoeg wordt geladen, dan haken bezoekers af. We weten dit al jaren. Sinds enige tijd verbindt Google hier zelf ook consequenties aan door de SEO rating te verbinden aan de site snelheid. En met de enorme opkomst van mobile devices kan je niet achterblijven. Verstandig dus om er een dag vol kennisoverdracht aan te besteden.

14jun Woensdag 12 juli - MUG Utrecht

Als je het over Magento hebt, dan heb je het over betalen. De belangrijkste payment providers in Nederland bieden inmiddels betrouwbare Magento 2 plugins aan. Maar hoe zit zo'n Magento 2 plugin nu in elkaar? Op woensdag 12 juli organiseren we samen met Buckaroo en TIG een leuke Magento User Group bijeenkomst om hier antwoord op te geven.

3jun Toch maar een Nederlandse blog

Op onze internationale Yireo.com site hebben we al jarenlang een blog onderhouden met Engelstalige artikelen over events, extensies, ontwikkelingen in de markt, tips & trucs. Ik moest even spieken: De eerste blog is in december 2008 geschreven - inmiddels al 8,5 jaar geleden, een enorme tijd in IT land. De Yireo blog is altijd Engelstalig geweest, maar na al die jaren hebben we toch besloten een Nederlandse blog hier tegenover te zetten.

Meer kennis op doen?
We kunnen jou trainen

Een training kan op maat en op locatie worden gegeven. Hierdoor weet je zeker dat de tijd optimaal wordt benut en dat de training zeker de moeite waard is. Om de training op maat te maken overleggen we eerst over de vorm en de onderwerpen. Hierna sturen we een offerte op. Zie hiervoor ook onze tarieven.

Sinds 2011 hebben we al tientallen bedrijven van een professionele opleiding voorzien. We beloven je dat het inspirerend en leerzaam is!

Onze blog op yireo.com

Reacticon part I is complete 19 maart 2018
Yireo and Deity working together 25 februari 2018
Magent 2 observer or Plugin? 09 februari 2018
Is PWA really the next thing? 07 februari 2018
Second time Magento Master 07 februari 2018
Reacticon - a conference to prepare for Magento PWA 18 januari 2018
Goals for 2018 15 januari 2018
MageTestFest was awesome! 03 december 2017
MageTestFest is for women too 05 november 2017