Yireo Blog

We helpen je graag up-to-date te blijven met nieuws en tips

We zijn continue bezig met technische verdiepingen, open source initiatieven, congressen en trainingen. Via onze blog houden we jou up-to-date over de laatste ontwikkelingen op het vakgebied van Magento. To-the-point, onafhankelijk en met een technische inslag.

donderdag, 25 juli 2019: React Fundamentals training in BirkStaete Soest, Nederland » Meer informatie

Waar beginnen met Magento en React?

Misschien zou je kunnen stellen dat PWA een hype binnen Magento-land is. Maar in een wereld waarin de concurrentie feller wordt, performance en innovatie daarom belangrijker, moet er wel iets veranderen. En de oude Magento frontend is daarbij een last. Magento zelf kiest voor React (maar dat gezegd, Vue zou voor jou ook een goede keuze zijn). Maar hoe ga je nu aan de slag (met React)? Waar begin je?

Geschreven door Jisse Reitsma op 6 jul 2019

VueJS hackathon op 6 juni: Gewoon een leuk dagje

Er is een felle strijd gaande tussen Vue en React, niet alleen binnen de Magento community maar ook in de JavaScript wereld als geheel. Het scenario van een PWA frontend voor Magento wordt steeds reƫeler en daarmee is het ook zaak goed geinformeerd te zijn.

Geschreven door Jisse Reitsma op 7 mei 2019

Kleinere Magento 2 composer installaties

Met Magento 2.3 is een standaard Magento installatie uitgegroeid tot honderden pakketjes. Maar niet iedereen heeft behoefte aan al deze functionaliteit: Sterker, de kans is groot dat deze overdaad in de weg gaat zitten. Gelukkig is er de composer replace truc waarmee bewust bepaalde pakketjes weggehaald kunnen worden.

Geschreven door Jisse Reitsma op 25 apr 2019

MUG Waalwijk (14 feb) over End-to-end testing

Komende donderdag organiseert MaxServ een leuke MUG over end-to-end testing: Testing wordt vaak gezien als iets voor echte techneuten. Maar het kan vaak simpel beginnen en dat is waar end-to-end testing waarde heeft.

Geschreven door Jisse Reitsma op 10 feb 2019

Eerst Reacticon en nu meteen weer MageTestFest

Sommige mensen kunnen nooit stil zitten. Misschien hoor ik wel bij die mensen. Maar ik geloof vooral dat je energie kan krijgen van goed bezig blijven. In het jaar 2018 organiseerde ik samen met de rest van het Yireo team tot 2 keer toe een congres genaamd Reacticon. Eind 2017 vond de eerste MageTestFest plaats. En nu wordt begin maart 2019 de tweede MageTestFest georganiseerd in Florence (Italie), waardoor het totaal congressen neer komt op vier in anderhalf jaar tijd - reken je de twee Magento 2 Seminars van 2016 mee, dan is dat zes in 2,5 jaar tijd. Watskeburt?

Geschreven door Jisse Reitsma op 26 dec 2018

Verdoe je tijd niet en wordt een Magento pro
We vormen jou om tot Magento held

Een training kan op maat en op locatie worden gegeven. Hierdoor weet je zeker dat de tijd optimaal wordt benut en dat de training zeker de moeite waard is. Om de training op maat te maken overleggen we eerst over de vorm en de onderwerpen. Hierna sturen we een offerte op. Zie hiervoor ook onze tarieven. Sinds 2011 hebben we al honderden bedrijven (geen grap en geen overdrijving) van een professionele opleiding voorzien. We beloven je dat het inspirerend en leerzaam is!