Yireo Blog

We helpen je graag up-to-date te blijven met nieuws en tips

We zijn continue bezig met technische verdiepingen, open source initiatieven, congressen en trainingen. Via onze blog houden we jou up-to-date over de laatste ontwikkelingen op het vakgebied van Magento. To-the-point, onafhankelijk en met een technische inslag.

dinsdag, 22 januari 2019: Magento 2 Merchant training in BirkStaete Soest, Nederland » Meer informatie

Eerst Reacticon en nu meteen weer MageTestFest

Sommige mensen kunnen nooit stil zitten. Misschien hoor ik wel bij die mensen. Maar ik geloof vooral dat je energie kan krijgen van goed bezig blijven. In het jaar 2018 organiseerde ik samen met de rest van het Yireo team tot 2 keer toe een congres genaamd Reacticon. Eind 2017 vond de eerste MageTestFest plaats. En nu wordt begin maart 2019 de tweede MageTestFest georganiseerd in Florence (Italie), waardoor het totaal congressen neer komt op vier in anderhalf jaar tijd - reken je de twee Magento 2 Seminars van 2016 mee, dan is dat zes in 2,5 jaar tijd. Watskeburt?

Geschreven door Jisse Reitsma op 26 dec 2018

Van 6% naar 9% BTW met de Yireo TaxRatesManager

Op 1 januari 2019 verandert het BTW laagtarief van 6% naar 9%. Voor veel Magento shops betekent dit dat op de eerste dag van het nieuwe jaar het tarief aangepast moet worden. En liefst zo snel mogelijk, want je wilt voorkomen dat er bestellingen met het oude tarief worden geplaatst. Betekent dat je dan klokslag twaalf uur achter de computer moet kruipen? Nee, want er is de Yireo TaxRatesManager.

Geschreven door Jisse Reitsma op 12 dec 2018

Veranderingen voor Magento 2 backend developers

Op vrij reguliere basis geef ik inmiddels al 3 jaar lang de zogenaamde Magento 2 Development I cursus: Deel 1 van een 2-delige cursus waarmee een backend developer de handvaten krijgt voor module ontwikkeling in Magento 2. De cursus is in die jaren niet veel veranderd, maar er zijn toch wat cruciale aanpassingen geweest die misschien leuk zijn te delen in een blog. Hierbij dus wat losse trucs uit de trainingspraktijk.

Geschreven door Jisse Reitsma op 19 nov 2018

Een volle MUG Waalwijk

Afgelopen donderdag 20 september 2018 vond er een Magento User Group (MUG) in Waalwijk plaats met als onderwerp Vue StoreFront. En het was een volle bak: 59 deelnemers. En dat toont aan dat PWA in het algemeen, Vue StoreFront specifiek, onwijs populair is.

Geschreven door Jisse Reitsma op 23 sep 2018

Aftellen naar Reacticon v2

Nog maar slechts 2 weken te gaan en dan is het al zo ver: Reacticon versie 2 vindt dan plaats. En het is nu al een mega-succes. Het onderwerp van PWA is hot, er zijn op dit moment 150 deelnemers en er staat die deelnemers een erg gaaf programma te wachten.

Geschreven door Jisse Reitsma op 20 sep 2018

Meer kennis op doen?
We kunnen jou trainen

Een training kan op maat en op locatie worden gegeven. Hierdoor weet je zeker dat de tijd optimaal wordt benut en dat de training zeker de moeite waard is. Om de training op maat te maken overleggen we eerst over de vorm en de onderwerpen. Hierna sturen we een offerte op. Zie hiervoor ook onze tarieven.

Sinds 2011 hebben we al tientallen bedrijven van een professionele opleiding voorzien. We beloven je dat het inspirerend en leerzaam is!