background

Citaten van onze klanten

Geloof ons woord niet

Quotes van klanten

De kennis en ervaring van Jisse merk je in enkele ogenblikken. Ondanks de vele onderwerpen toch de diepgang die je nét dat beetje extra informatie geeft om je werk beter te kunnen. Deze cursussen zijn echt aanraders!
Tristan Nederhoff (Vendic)
Jisse geeft gave trainingen waar je in de praktijk goed gebruik van kunt maken. Naast dat het informatief is, is het ook nog eens leuk om naar te luisteren.
Roy van Os (Active Ants)
Jisse legt op een begrijpelijk manier de relevante techniek uit waar je in praktijk veel aan hebt. De training is intensief, op hoog niveau en van grote toegevoegde waarde omdat belangrijke concepten helder gemaakt worden en je veel bruikbare tips krijgt.
Oscar Hilbelink (Madia)
Een spoedcursus van Yireo is als een Neo die Kung Fu leert
Tjitse Efdé (Vendic)
Deze trainingen vormen een snelkookpan van wat een developers anders in een jaar zou opgesteken
Sabine de Vos (Modern Minds)
Jisse snapt hoe die je brein aan het werk kan zetten, en je constant op het puntje van je stoel zit.
Kayne Spikker (Modern Minds)
De training maakte pure abstractie behap- en verteerbaar
Marko Beenink (Mountain IT)
Tijdens mijn ontwikkelingscarrière heb ik gebruik gemaakt van het volledige aanbod van Yireo, zowel on-demand cursussen als klassikale cursussen. De cursussen van Yireo bieden mij net dat extraatje dat geen enkele andere cursus tot nu toe heeft kunnen bieden: de aanmoediging om buiten de gebaande paden te denken
Isolde van Oosterhout (Sols Webdesign)
Jisse daagt mijn denken uit door vragen te stellen tijdens de cursus, edge case-implementaties te laten zien en te wijzen op de verschillende hindernissen waarmee rekening moet worden gehouden bij het ontwikkelen van software.
Isolde van Oosterhout (Sols Webdesign)
De videotrainingen van Yireo hebben ons ontzettend geholpen om onze PHP developers een vliegende start te geven met de omscholing tot Magento developers. We zien binnen korte tijd dat developers inzetbaar zijn op onze Magento platformen
Kevin van Hengst (FRMWRK)
Zeer leerzame en nuttige training! Ondanks dat ik al 3+ jaar Magento ervaring heb, was er voldoende informatie waaruit ik nieuwe dingen heb geleerd.
Renze Dijkstra (E-tales)
Jisse bracht een heel interessant, praktisch en goed opgebouwd verhaald over het Magento 2 oerwoud
Peter Keijsers (Experius)
Als nieuwkomer in de Magento wereld heeft de Magento academy mij een solide basis gegeven voor Magento 2. Hier heb ik in mijn dagelijkse werkzaamheden als Frontend Developer veel profijt van. Daarnaast was de lunch altijd goed verzorgd en kwam je tijdens de trainingen niks te kort!
Kevin de Bie (MaxServ)
Met deze academy werd alles aangeraakt wat Magento 2 te bieden heeft. No stone was left unturned. Zeker aan te raden als je ervaring op wilt doen in de wereld van Magento, of je nou junior bent of senior developer die net in de wereld van Magento stapt.
Kevin van Welzenis (Vendic)
Bij Yireo leer je in een sneltrein vaart de wereld van Magento kennen met alle nieuwe best practices.
Kevin van Welzenis (Vendic)
De training was top! We hebben alle golden nuggets geleerd, duidelijk en toegankelijk gepresenteerd. Essentieel voor iedereen die met Magento werkt of gaat werken!
Rick Bouma (Epartment)
Gestructureerde training waardoor mijn algemene kennis van e-commerce en Magento is verbreed. Doel behaald!
Erwin de Groot (Vendic)
Snelle, diepgaande introductie tot Hyvä Checkout en Magewire. Jisse is echt een ervaren en goed geïnformeerde docent die cursussen aanbiedt voor kleine groepen mensen met voldoende ruimte voor vragen en deelname van alle deelnemers
Ingmar de Vos (Mountain IT)
Als Jisse over Magento begint te praten komt er altijd wel iets interessants tussendoor. De Hyvä Checkout training is daar geen uitzondering op. Of je er nou al veel of weinig mee gewerkt hebt, Jisse neemt je mee naar het interne van de checkout en legt je uit waarom die werkt zoals die werkt. Zodat je daarna een solide basis hebt om zelfstandig op verder te werken.
Michiel Gerritsen (Control-Alt-Delete)
Zelf als je denkt al wat te weten over Magento, krijgt Jisse het voor elkaar een paar bruikbare details te vertellen waaraan je nooit hebt gedacht.
Ruben Zuidervaart (Epartment)
Na de Magento 2 bootcamp is mijn koudwatervrees afgenomen. Jisse geeft een breed beeld van Magento 2 mee en ik snap nu een stuk beter wat er mogelijk is.
Maartje Meering (MDL Online)