background

Shopware 6 ontwikkelaarstraining

Een complexe toepassing vraagt ​​om een ​​gedegen uitleg

Shopware 6 is gebaseerd op Symfony en Vue - twee technologieën die een verstandige keuze blijken te zijn: winkels kunnen alleen concurrerend worden als ze innoveren. En innovatie vereist maatwerk door ontwikkelaars. Met Shopware 6 kunnen deze ontwikkelaars zich gemakkelijk op het project concentreren, dankzij de begrijpelijke architectuur. En wij kunnen jou helpen Shopware 6 snel en efficiënt te adopteren.

We smeken u: Gebruik onze wijsheid

Wij kunnen je helpen de interne aspecten van Symfony sneller te overwinnen

Jarenlang hebben we al met Symfony gewerkt - barebones apps gebouwd, gewerkt met Symfony framework-gebaseerde applicaties zoals Typo3 en Shopware, gewerkt met weer andere applicaties die alleen Symfony componenten hergebruiken. En door de jaren heen hebben we geleerd dat Symfony ontwikkelaars die als *senior* worden bestempeld vaak niet op de hoogte zijn van het volledige potentieel van Symfony: Bedradingstechnieken, compilerpassen, prestatietrucs in Doctrine, testen. We hebben al deze kennis toegevoegd aan onze cursussen, zodat we uw ontwikkelaars kunnen helpen de beste te worden.
kayne-spikker.jpg
Jisse snapt hoe die je brein aan het werk kan zetten, en je constant op het puntje van je stoel zit.
Kayne Spikker (Modern Minds)

Quotes van klanten

Zeer leerzame en nuttige training! Ondanks dat ik al 3+ jaar Magento ervaring heb, was er voldoende informatie waaruit ik nieuwe dingen heb geleerd. Renze Dijkstra (E-tales)
Snelle, diepgaande introductie tot Hyvä Checkout en Magewire. Jisse is echt een ervaren en goed geïnformeerde docent die cursussen aanbiedt voor kleine groepen mensen met voldoende ruimte voor vragen en deelname van alle deelnemers Ingmar de Vos (Mountain IT)
Als Jisse over Magento begint te praten komt er altijd wel iets interessants tussendoor. De Hyvä Checkout training is daar geen uitzondering op. Of je er nou al veel of weinig mee gewerkt hebt, Jisse neemt je mee naar het interne van de checkout en legt je uit waarom die werkt zoals die werkt. Zodat je daarna een solide basis hebt om zelfstandig op verder te werken. Michiel Gerritsen (Control-Alt-Delete)
Bekijk nog meer quotes van onze klanten

Een paar klanten die we hielpen met training in afgelopen jaren

kickbyte.png
krishtechnolabs.png
epartment.png
wunderman-thompson.png
netz98.png
gemaco.png
networldsports.png
nodots.png
iodigital.png
cream.jpg
modernminds.png
happy-horizon.png
Bekijk een meer compleet overzicht van onze klanten