Onze agenda

Klassikale trainingen met open inschrijving

BirkStaete Soest, Nederland
Yireo Training (taal: Nederlands)

Een overstap naar Magento 2 biedt veel mogelijkheden. Maar je moet eerst goed met Magento 2 over weg kunnen. Deze cursus haakt in op het efficient gebruik van de Magento 2 backend: Onmisbaar voor Magento 2 webwinkeliers!

Utrecht, Nederland
Magento User Group Utrecht (taal: Nederlands)
Wat is er nou mooier dan met de hele Magento Community het nieuwe jaar in te luiden? Samen stilstaan en terugkijken op alle mooie Magento ontwikkelingen in 2018 én samen vooruit kijken naar het nieuwe jaar. Dutchento organiseert daarom voor de zeven...

BirkStaete Soest, Nederland
Yireo Training (taal: Nederlands)

Deze training geeft developers een kickstart voor een ontwikkeling binnen Magento 2. Het beslaat alle nieuwe Magento 2 concepten zoals DependencyInjection en Plugins, en helpt je ook bij het migreren van Magento 1 code naar Magento 2: DI configuraties, MVC basis, composer tips.Essentieel voor iedereeen die wil gaan ontwikkelen binnen de nieuwe Magento!

Waalwijk, Nederland
Magento User Group Noord-Brabant (taal: Nederlands)
MUG Waalwijk - End-To-End Testing, nadere informatie volgt. Programma19:00 – Welkom19:15 – End-To-End testing presentatie 120:15 – End-To-End testing presentatie 221:00 – Borrel Er zijn max 60 plaatsen beschikbaar....

BirkStaete Soest, Nederland
Yireo Training (taal: Nederlands)

Deze training geeft webwinkeliers en beginnende Magento developers praktische input om Magento 2 op een technisch niveau te beheren en onderhouden.De cursus beslaat concepten zoals code compilatie, theme inheritance, composer en nog veel meer. Ben jij een zelf-lerende webwinkelier of begin jemet programmeren in Magento 2, dan is deze training perfect!

BirkStaete Soest, Nederland
Yireo Training (taal: Nederlands)

De Magento 2 Theming training deel I haakt in op XML en PHTML. Dit deel II gaat verder met RequireJS en KnockoutJS, twee wezenlijk andere theming onderdelen ten opzichte van M1. Met deze JavaScript technologieen is het mogelijk geworden zaken als de checkout, prijsmodellen, winkelwagens aan te passen zonder core hacks en rare trucs. Deze training geeft frontend developers een uitstekende kickstart met M2 JavaScript.

BirkStaete Soest, Nederland
Yireo Training (taal: Nederlands)

Magento 2 is klaar. Deze training is het tweede deel van onze Magento 2 developer training die developers een kickstart geeft voor Magento 2 development. Deel 1 focuste op Dependency Injection en composer. Deze training draait om het praktisch toepassen van DI, het bouwen van een backend module en geavanceerdere topics zoals unit testing.

Florence, Italy
Yireo Event (taal: Engels)

Dit even is voor echte Magento developer: Magento, software testing eneen feestje. We brengen je toffe sprekers, gafe onderwerpen en een hoopkennis. Als je code kwaliteit serieus neemt, dan moet je er gewoon bijzijn!

BirkStaete Soest, Nederland
Yireo Training (taal: Nederlands)

Docker bepaalt inmiddels de manier waarop we omgaan met applicaties zoals Magento. Niet alleen schuiven PHP applicaties steeds meer op naar microservices (Redis,database, ElasticSearch, externe services), ook voor testing is Docker een belangrijke tool voor hedendaagse developers. Om aan de slag te gaan met Docker is het nodigeen paar commando's goed te kennen. Maar het is ook belangrijk om deze basis goed te doorgronden en de filosofie van Docker te snappen: Onze training geeft je alles watje nodig hebt om aan de slag te gaan met een Magento development gebaseerd op Docker images.

BirkStaete Soest, Nederland
Yireo Training (taal: Nederlands)

ReactJS is meer en meer in opkomst. Het wordt omarmd door Magento om de nieuwePWA mee te bouwen, het is een van de meest veelbelovende JS libraries van2018/2019 en is extreem flexibel. Deze training helpt je om wegwijs te worden inde wereld van React componenten, JSX templating, Webpack bundling en Reactarchitectuur.

Behoefte aan een training op maat?
Dat gaan we doen!

Een training kan op maat en op locatie worden gegeven. Hierdoor weet je zeker dat de tijd optimaal wordt benut en dat de training zeker de moeite waard is. Om de training op maat te maken overleggen we eerst over de vorm en de onderwerpen. Hierna sturen we een offerte op. Zie hiervoor ook onze tarieven.

Sinds 2011 hebben we al tientallen bedrijven van een professionele opleiding voorzien. We beloven je dat het inspirerend en leerzaam is!