Magento 2 trainingen

Magento 2 is hot. Het is nu de tijd jezelf te verdiepen!

Magento 2 verovert langzaam maar zeker de markt. Als developer, implementor of webwinkelier kan je niet meer achter blijven. Sinds het uitbrengen van Magento 2 in November 2015, is Yireo een van de koplopers met Magento 2 - zowel op het gebied van Magento 2 advocacy als development trainingen. Met onze Magento 2 cursussen lift je met ons mee, en kan je binnen no-time praktisch aan de slag.

bekijk onze trainingen     meer info  

Magento 2 Development

Leren werken met Magento 2 betekent feitelijk Dependency Injection onder de knie te krijgen. Naast het leren kennen van de juiste interfaces telt ook de Magento XML configuratie mee (preferences, typing, proxies en factories). We geven regelmatig Magento 2 Development trainingen, en helpen jou ook graag aan de slag met Magento 2 coding!

Magento 2 Theming

Magento 2 thema's hebben veel weg van Magento 1 thema's. In onze Magento 2 Theming cursus behandelen we de verschillen, maar gaan we vooral ook dieper op het nieuwe frontend development: Werken met LESS & SASS, Grunt & Gulp, RequireJS en AMD modules en niet te vergeten KnockoutJS: Een must als je Magento 2 wilt kunnen aanpassen!

Clean coding training

PHP programmeren vandaag de dag betekent schone coderen met OOP en design patterns. Onze Clean Coding training geeft een overzicht van technieken als calisthenics, SOLID en diverse design patterns. Ook gaan we dieper in op het praktisch toepassen van Test Driven Development (TDD) en Behaviour Driven Development (BDD), samen met Continuous Integration oplossingen.

Magento Deployment

Het uitrollen van Magento veranderingen vanuit een test-omgeving naar productie vereist diverse stappen (git commits, configuratie changes, backups) waarbij een heel scala van technieken kan worden behandeld: Code checking (phpcs, phpmd), Continuous Integration tools, git branching, Vagrant / Docker development. Yireo denkt graag mee over de beste oplossing.

Magento 2 Technical Merchant

Magento 2 beheren vereist CLI toegang: Vanuit een SSH prompt zet je de gegenereerde code naar, compileer je LESS. Een goede uitleg van de nieuwe workflow is onmisbaar. Met onze merchant training wordt het dagelijks beheer van Magento 2 onder de loep genomen, compleet met git, Continuous Integration, logging en troubleshooting van modules en settings.

The way the training was presented was solid and entertaining. The trainer was enthousiastic and it showed. I've learned quite a bit and Magento 2 won't be as big as a surprise if I didn't had the training. Martijn Riemersma, MediaCT

Een greep uit onze klanten

Tijdens reguliere Yireo trainingen, gebruikersgroepen en events helpen we vele individuele developers verder.
Maar we zijn er ook trots op maatwerk training te hebben gegeven aan de volgende partijen:

AbovoMedia
Besite
Buro26
Byte
CreativeICT
Elgentos
Esser Emmerik
Experius
GJ-R
GetNoticed
Hith
HostingXS
Joba
MediaCT
Metmeer
Muntz
PremiumInc
Pro24
Regular Labs
Sols Webdesign
Spellenhuis
Studio Lupa
Tickles
Tinx IT
Vendic
Vicus
WebdesignTilburg
YouWe
YourHosting
Ziggo

En enkele internationale klanten

Via onze internationale partners Firegento en MageTraining geven we ook developer trainingen in het buitenland. Daarnaast zijn we ook voor on-site trainingen op bezoek geweest bij de volgende internationale bedrijven:

CTI Digital
Enobis
HD Digital
IndieGroup
Integer.net
InterSales
Mosquito
NetResearch
SnowDog
Space48
Starring Jane
Studio Emma
Uni-T
Webtise

3 voordelen van onze Yireo trainingen

Een onafhankelijke kijk op Magento

Praktisch advies over architectuur

Heldere uitleg maakt moeilijke zaken makkelijk

Magento 2 developers verder helpen

Yireo is een van de frontrunners met Magento 2: We hadden in november 2015 een van de eerste Magento 2 extensies klaar, hebben daarna maar liefst twee Magento 2 Seminar in 2016 georganiseerd, opgevolgd door MageTestFest in 2017. En we zijn al die heel tijd druk geweest met het verder helpen van developers qua Magento 2.

Doordat Yireo de technische kennis continue vertaalt naar een bruikbare uitleg voor velen, ligt de kennis van Magento 2 bij Yireo boven het gemiddelde. Met een training bij ons profiteer jij daar ook van.

Bekijk ook onze agenda voor reguliere klassikale trainingen