Magento 2 cursussen

Magento 2 is hot. Het is nu de tijd jezelf te verdiepen!

Magento 2 verovert langzaam maar zeker de markt. Als developer, implementor of webwinkelier kan je niet meer achter blijven. Sinds het uitbrengen van Magento 2 in November 2015, is Yireo een van de koplopers met Magento 2 - zowel op het gebied van Magento 2 advocacy als development trainingen. Met onze Magento 2 cursussen lift je met ons mee, en kan je binnen no-time praktisch aan de slag.

bekijk onze trainingen     neem contact op  

Kies jouw topic

Over Magento 2 Backend Development

Leren werken met Magento 2 betekent feitelijk Dependency Injection onder de knie te krijgen. Naast het leren kennen van de juiste interfaces telt ook de Magento XML configuratie mee (preferences, typing, proxies en factories). We geven regelmatig Magento 2 Development trainingen, en helpen jou ook graag aan de slag met Magento 2 coding!

Over Magento 2 Frontend Development

Magento 2 thema's hebben veel weg van Magento 1 thema's. In onze Magento 2 Theming cursus behandelen we de verschillen, maar gaan we vooral ook dieper op het nieuwe frontend development: Werken met LESS & SASS, Grunt & Gulp, RequireJS en AMD modules en niet te vergeten KnockoutJS & uiComponents: Een must als je Magento 2 wilt kunnen aanpassen!

Over clean coding

PHP programmeren vandaag de dag betekent schone coderen met OOP en design patterns. Onze Clean Coding training geeft een overzicht van technieken als calisthenics, SOLID en diverse design patterns. Ook gaan we dieper in op het praktisch toepassen van Test Driven Development (TDD) en Behaviour Driven Development (BDD), samen met Continuous Integration oplossingen.

Over Magento deployment

Het uitrollen van Magento veranderingen vanuit een test-omgeving naar productie vereist diverse stappen (git commits, configuratie changes, backups) waarbij een heel scala van technieken kan worden behandeld: Code checking (phpcs, phpmd), Continuous Integration tools, git branching, Vagrant / Docker development. Yireo denkt graag mee over de beste oplossing.

Over Magento 2 Technical Architecture

Magento 2 beheren vereist CLI toegang: Vanuit een SSH prompt zet je de gegenereerde code naar, compileer je LESS. Een goede uitleg van de nieuwe workflow is onmisbaar. Met onze merchant training wordt het dagelijks beheer van Magento 2 onder de loep genomen, compleet met git, Continuous Integration, logging en troubleshooting van modules en settings.

The way the training was presented was solid and entertaining. The trainer was enthousiastic and it showed. I've learned quite a bit and Magento 2 won't be as big as a surprise if I didn't had the training. Martijn Riemersma, MediaCT

Een greep uit onze klanten

Tijdens reguliere Yireo trainingen, gebruikersgroepen en events helpen we vele individuele developers verder.
Maar we zijn er ook trots op maatwerk training te hebben gegeven aan de volgende partijen:

AbovoMedia BesiteBuro26ByteCreativeICTElgentosEsser EmmerikExperiusGJ-R WebGetNoticedHithHostingXSJobaKegaMediaCTMetmeerMuntzPONPremiumIncPro24Regular LabsSols WebdesignSpellenhuisStudio EmmaStudio LupaTIGTicklesTinx ITVendicVicusWebdesignTilburgX-InteractiveYouWeYourHostingZiggo

En enkele internationale klanten

Via onze internationale partners Firegento en MageTraining geven we ook developer trainingen in het buitenland. Daarnaast zijn we ook voor on-site trainingen op bezoek geweest bij de volgende internationale bedrijven (uit Belgie, Duitsland, Poland en Engeland):

CTI Digital EnobisHD DigitalIndieGroupInteger.netInterSalesMosquitoNetResearchSnowDogSpace48Starring JaneStudio EmmaTibetan Government in ExileUni-TWebtiseiWeb

Zit u in Belgiƫ?
Geen probleem,
we springen in de auto!

We zijn erg bekend met het geven van Nederlands- en Engels-talige training in Belgiƫ: Eerder waren al Brugge, Antwerpen, Gent, Mechelen en Zaventem aan de beurt. Taal en cultuur zijn geen barriere.

En de afstand is ook geen punt: Bij een meerdaagse training wordt er op de reiskosten bespaard door een goedkope B&B in de buurt te boeken. Kortom, we komen graag langs voor het geven van een diepgaande Magento training!

3 voordelen van Yireo

Een onafhankelijke kijk
op Magento

Praktisch advies
over architectuur

Heldere uitleg maakt
moeilijk makkelijk

Magento 2 developers verder helpen

Yireo is een van de frontrunners met Magento 2: We hebben inmiddels meerdere developer congressen georganiseerd (Magento 2 Seminar, MageTestFest, Reacticon). We ontwikkelen stabiele Magento 2 extensies zoals EmailTester en CheckoutTester. Daarnaast zijn we actief in verschillende andere initiatieven zoals Deity, ExtDN en DevExchanges.

Doordat Yireo de technische kennis continue vertaalt naar een bruikbare uitleg voor velen, ligt de kennis van Magento 2 bij Yireo boven het gemiddelde. Met een training bij ons profiteer jij daar ook van.