Vue & VueStoreFront

Een nieuwe frontend voor Magento devs

VueJS vormt een solide basis om een mooie flexibele PWA mee op te bouwen. Daarnaast is het koppelen van die PWA aan een Magento achterkant gemakkelijk gemaakt dankzij VueStoreFront. Yireo helpt bedrijven bij het omarmen van beide technologieen.

bekijk onze trainingen     neem contact op  

Kies jouw topic

Aan de slag met VueJS

Vergeleken met React en Angular wordt VueJS vaak genoemd als gemakkelijk om mee te beginnen. Dat klopt, maar toch is het heel belangrijk om de basis goed onder de knie te hebben wil je een complexe app zoals een webshop bouwen. En denk ook aan state management via VueX. Yireo heeft Vue omarmd om jou als developer snel en efficient op weg te helpen.

Bouw shops met VueStoreFront

Inmiddels is VueStoreFront niet meer weg te denken uit de Magento markt: Deze alternatieve frontend is dankzij Vue gemakkelijk aan te passen, bovendien geeft VSF genoeg kant-en-klare componenten om de meeste functionaliteit bij elkaar te rapen. Daarnaast biedt de VSF API onwijs veel groeimogelijkheden, dankzij flexibele koppelingen naar Magento en andere e-commerce systemen, maar ook PIMs, ERPs en opslag zoals ElasticSearch en Redis. Yireo is een VueStoreFront partner voor het geven van trainingen: Je krijgt de juiste informatie hapklaar aangeleverd om als bedrijf VueStoreFront te omarmen.

The way the training was presented was solid and entertaining. The trainer was enthousiastic and it showed. I've learned quite a bit and Magento 2 won't be as big as a surprise if I didn't had the training. Martijn Riemersma, MediaCT

Een greep uit onze klanten

Tijdens reguliere Yireo trainingen, gebruikersgroepen en events helpen we vele individuele developers verder.
Maar we zijn er ook trots op maatwerk training te hebben gegeven aan de volgende partijen:

AbovoMedia BesiteBuro26ByteCreativeICTElgentosEsser EmmerikExperiusGJ-R WebGetNoticedHithHostingXSJobaKegaMediaCTMetmeerMuntzPONPremiumIncPro24Regular LabsSols WebdesignSpellenhuisStudio EmmaStudio LupaTIGTicklesTinx ITVendicVicusWebdesignTilburgX-InteractiveYouWeYourHostingZiggo

En enkele internationale klanten

Via onze internationale partners Firegento en MageTraining geven we ook developer trainingen in het buitenland. Daarnaast zijn we ook voor on-site trainingen op bezoek geweest bij de volgende internationale bedrijven (uit Belgie, Duitsland, Poland en Engeland):

CTI Digital EnobisHD DigitalIndieGroupInteger.netInterSalesMosquitoNetResearchSnowDogSpace48Starring JaneStudio EmmaTibetan Government in ExileUni-TWebtiseiWeb

Zit u in Belgiƫ?
Geen probleem,
we springen in de auto!

We zijn erg bekend met het geven van Nederlands- en Engels-talige training in Belgiƫ: Eerder waren al Brugge, Antwerpen, Gent, Mechelen en Zaventem aan de beurt. Taal en cultuur zijn geen barriere.

En de afstand is ook geen punt: Bij een meerdaagse training wordt er op de reiskosten bespaard door een goedkope B&B in de buurt te boeken. Kortom, we komen graag langs voor het geven van een diepgaande Magento training!

3 voordelen van Yireo

Een onafhankelijke kijk
op Magento

Praktisch advies
over architectuur

Heldere uitleg maakt
moeilijk makkelijk