Training Logo
Een professionele Yireo training

ReactJS Training

ReactJS Training

ReactJS is meer en meer in opkomst. Het wordt omarmd door Magento om de nieuwePWA mee te bouwen, het is een van de meest veelbelovende JS libraries van2018/2019 en is extreem flexibel. Deze training helpt je om wegwijs te worden inde wereld van React componenten, JSX templating, Webpack bundling en Reactarchitectuur.

In het kort

Training ReactJS Training
Datum Zie onze agenda voor aankomende data
Duur 1 dag
Inbegrepen Lekkere lunch met soep; Koffie, thee, fris en lekkernijen
Locatie Nederland
Trainings type Open inschrijving / klassikale opzet
Docent Jisse Reitsma
Voor wie? Webdesigners
Frontend developers
Programmeurs
Vereisten Vaardigheid met HTML, CSS en JavaScript.

Cursus onderdelen

 • Introductie tot React
 • Browser DOM en virtual DOM
 • Een paar ES6 handigheden bij React
 • React components en JSX components
 • JSX templating
 • JSX security
 • Child components
 • Gebruik van Redux
 • Rendering state
 • Routing

ReactJS Training

Wat krijg je bij deze training:

 • 1 dag bomvol kennisoverdracht
 • Cursusmateriaal (slides + code)

Geen labs, wel begeleiding achteraf

Tijdens de dag worden er geen lab oefeningen gemaakt. Er wordt gefocust op de kennisoverdracht, waarbij er zo efficient mogelijk met de tijd wordt omgesprongen. De kennis in de praktijk toepassen kan achteraf, waarbij er achteraf ook vragen gesteld kunnen worden aan de docent (bijvoorbeeld via Skype of email). Onze ervaring is dat je hiermee sneller op de rit wordt gebracht.

Meer onderwerpen?

Heb je een specifieke vraag die je tijdens de cursus beantwoordt wilt hebben? Laat het ons weten. We besteden er graag aandacht aan.

 • Magento Master 2017 & 2018
 • Board member van ExtDN
 • Organisator Reacticon & MageTestFest
 • Yireo eigenaar, ondernemer en developer
 • Voormalig Zend Z-Team member
 • Voormalig HP-UX & VMware ESX docent

Over Jisse Reitsma

Jisse Reitsma is een bekendheid in de Magento community - zowel in het binnenland als in het buitenland. Hij is de oprichter van Yireo, maar tergelijkertijd het technische hart: Onder Magento 1 heeft hij vele tientallen Magento extensies geschreven - het grootste deel daarvan is gepubliceerd op GitHub, een kleiner aantal wordt verkocht via de internationale Yireo site.

Developer in hart en nieren

Als lead developer en all-round DevOp engineer heeft Jisse in de loop van de jaren veel kennis opgedaan op het praktische vlak: De moeilijkheden van het implementeren van Magento projecten zijn bij hem bekend - de praktische issues, strategische afwegingen en kleine bugs.

Tergelijkertijd heeft hij zich toegewijd aan cutting-edge technologie, zoals NodeJS, nieuwe Magento 2 ontwikkelingen en nog veel meer. Dankzij deze enorme ervaring en kennis lukt het hem developers binnen een mum van tijd up-to-date brengen.

Docent met heldere uitleg

Iedereen kan een praatje houden over techniek. Maar anderen onderwijzen vergt meer dan kennis. Het is precies waarin Jisse zich onderscheidt: Zijn uitleg is helder, zijn verhaal heeft een opbouw en dankzij zijn didactische vaardigheden weet je zeker dat een training met Jisse jouzelf ook verder helpt.

Organisator van technische events

Jisse is ook mede-organisator van het Magento 2 Seminar (twee keer in 2016 met ieder 200-220 deelnemers), MageTestFest (in 2017 met 180 developers), Reacticon (twee keer in 2018) en diverse hackathons en usergroups. Het is een efficiente manier gebleken om zowel kennis op te doen als kennis te delen.

Magento Master 2017 & 2018

Begin 2017 en opnieuw begin 2018 is Jisse Reitsma door Magento verkozen tot Magento Master, vanwege zijn inzet voor usergroups, seminars, hackathons en blogs ten einde de Magento 2 architectuur te promoten.

Bewijs van deelname

Onze Magento 2 trainingen vallen niet onder het officiele Magento U programma. Echter, Yireo heeft naam gemaakt als aanbieder van trainingen van hoge kwaliteit. Indien gewenst kunnen we na de training een bewijs van deelname toesturen.

Maatwerk of regulier?

Ieder heeft zijn eigen tempo qua leren. Naast reguliere trainingen bieden we ook maatwerk trainingen. Voor een team van 3 of meer developers is dit al snel voordeliger dan een klassikale training. Neem contact met ons op voor meer details.

Cursusmateriaal

Iedere cursist krijgt na de trainingsdag digitaal cursusmateriaal opgestuurd. Dit materiaal bestaat uit slides plus handige notities en referenties. Daarnaast zijn binnen onze Yireo Training repository (GitHub) tientallen handige code voorbeelden terug te vinden.

Klanten waar we trainingen aan hebben gegeven

AbovoMedia BesiteBuro26ByteCreativeICTElgentosEsser EmmerikExperiusGJ-R WebGetNoticedHithHostingXSJobaKegaMediaCTMetmeerMuntzPONPremiumIncPro24Regular LabsSols WebdesignSpellenhuisStudio EmmaStudio LupaTIGTicklesTinx ITVendicVicusWebdesignTilburgX-InteractiveYouWeYourHostingZiggo

Leertraject

Iedere Yireo training is onderdeel van een overkoepelend leertraject om je verder te helpen met Magento 2:

Wil je met ons bellen? Dat kan!

Telefoon: 0848 744290

We beantwoorden jouw vragen en helpen je graag aan de juiste kennis!