dinsdag 22 januari

Magento 2 Merchant training

Soest, Nederland
Training Logo

Een overstap naar Magento 2 biedt veel mogelijkheden. Maar je moet eerst goed met Magento 2 over weg kunnen. Deze cursus haakt in op het efficient gebruik van de Magento 2 backend: Onmisbaar voor Magento 2 webwinkeliers!

In het kort

Training Magento 2 Merchant training
Datum dinsdag 22 januari 2019
Duur 1 dag
Inbegrepen Lekkere lunch met soep; Koffie, thee, fris en lekkernijen
Locatie Birkstraat 95-1, Soest, Nederland
Trainings type Open inschrijving / klassikale opzet
Docent Jisse Reitsma
Voor wie? Webwinkeliers
Vereisten Magento 1 ervaring

Onderdelen

 • Overzicht van backend
 • Order management
 • Klantmanagement
 • Product types
 • Gelaagde navigaties
 • Kortingsregels
 • Belangrijke settings in Systeem Configuratie
 • Wat loopt niet via de backend?
 • Nieuwe Magento 2 terminologie
 • Hoe huur je developers in?
 • Advies over migratie

Magento 2 Merchant training

Als je van Magento 1 naar Magento 2 migreert, dan zal je tegen een compleet nieuwe Magento achterkant aanlopen die je toelaat bepaalde zaken veel beter aan te passen dan onder Magento 1. Echter, je moet nog wel eerst met die achterkant leren omgaan. Yireo neemt je mee langs alle belangrijke procedures om content in jouw nieuwe Magento 2 shop te beheer, inclusief trucs om meer efficient met Magento om te gaan, procedures om te volgen, en instellingen die je misschien eerst niet als belangrijk zag. Hier bovenop zullen we ook uitleggen welke achterliggende concepten hetzelfde zijn en welke verschillend.

Bewijs van deelname

Onze Magento 2 trainingen vallen niet onder het officiele Magento U programma. Echter, Yireo heeft naam gemaakt als aanbieder van trainingen van hoge kwaliteit. Indien gewenst kunnen we na de training een bewijs van deelname toesturen.

Maatwerk of regulier?

Ieder heeft zijn eigen tempo qua leren. Naast reguliere trainingen bieden we ook maatwerk trainingen. Voor een team van 3 of meer developers is dit al snel voordeliger dan een klassikale training. Neem contact met ons op voor meer details.

Cursusmateriaal

Iedere cursist krijgt na de trainingsdag digitaal cursusmateriaal opgestuurd. Dit materiaal bestaat uit slides plus handige notities en referenties. Daarnaast zijn binnen onze Yireo Training repository (GitHub) tientallen handige code voorbeelden terug te vinden.

Locatie

BirkStaete Soest, Nederland

Ondernemershuis Birkstaete te Soest biedt kantoorruimte in het midden van Nederland. De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto. Qua openbaar vervoer stopt er een bus voor de deur met een verbinding naar station Soest Zuid of station Amersfoort CS.

Adres:
Birkstraat 95-1, Soest, Nederland
 • Magento Master 2017 & 2018
 • Board member van ExtDN
 • Organisator Reacticon & MageTestFest
 • Yireo eigenaar, ondernemer en developer
 • Voormalig Zend Z-Team member
 • Voormalig HP-UX & VMware ESX docent

Over Jisse Reitsma

Jisse Reitsma is een bekendheid in de Magento community - zowel in het binnenland als in het buitenland. Hij is de oprichter van Yireo, maar tergelijkertijd het technische hart: Onder Magento 1 heeft hij vele tientallen Magento extensies geschreven - het grootste deel daarvan is gepubliceerd op GitHub, een kleiner aantal wordt verkocht via de internationale Yireo site.

Developer in hart en nieren

Als lead developer en all-round DevOp engineer heeft Jisse in de loop van de jaren veel kennis opgedaan op het praktische vlak: De moeilijkheden van het implementeren van Magento projecten zijn bij hem bekend - de praktische issues, strategische afwegingen en kleine bugs.

Tergelijkertijd heeft hij zich toegewijd aan cutting-edge technologie, zoals NodeJS, nieuwe Magento 2 ontwikkelingen en nog veel meer. Dankzij deze enorme ervaring en kennis lukt het hem developers binnen een mum van tijd up-to-date brengen.

Docent met heldere uitleg

Iedereen kan een praatje houden over techniek. Maar anderen onderwijzen vergt meer dan kennis. Het is precies waarin Jisse zich onderscheidt: Zijn uitleg is helder, zijn verhaal heeft een opbouw en dankzij zijn didactische vaardigheden weet je zeker dat een training met Jisse jouzelf ook verder helpt.

Organisator van technische events

Jisse is ook mede-organisator van het Magento 2 Seminar (twee keer in 2016 met ieder 200-220 deelnemers), MageTestFest (in 2017 met 180 developers), Reacticon (twee keer in 2018) en diverse hackathons en usergroups. Het is een efficiente manier gebleken om zowel kennis op te doen als kennis te delen.

Magento Master 2017 & 2018

Begin 2017 en opnieuw begin 2018 is Jisse Reitsma door Magento verkozen tot Magento Master, vanwege zijn inzet voor usergroups, seminars, hackathons en blogs ten einde de Magento 2 architectuur te promoten.

Klanten waar we trainingen aan hebben gegeven

AbovoMedia BesiteBuro26ByteCreativeICTElgentosEsser EmmerikExperiusGJ-RGetNoticedHithHostingXSJobaKegaMediaCTMetmeerMuntzPremiumIncPro24Regular LabsSols WebdesignSpellenhuisStudio EmmaStudio LupaTIGTicklesTinx ITVendicVicusWebdesignTilburgX-InteractiveYouWeYourHostingZiggo

Leertraject

Iedere Yireo training is onderdeel van een overkoepelend leertraject om je verder te helpen met Magento 2:

Magento 2 developers verder helpen

Yireo is een van de frontrunners met Magento 2: We hebben inmiddels meerdere developer congressen georganiseerd (Magento 2 Seminar, MageTestFest, Reacticon). We ontwikkelen stabiele Magento 2 extensies zoals EmailTester en CheckoutTester. Daarnaast zijn we actief in verschillende andere initiatieven zoals Deity, ExtDN en DevExchanges.

Doordat Yireo de technische kennis continue vertaalt naar een bruikbare uitleg voor velen, ligt de kennis van Magento 2 bij Yireo boven het gemiddelde. Met een training bij ons profiteer jij daar ook van.

Wil je met ons bellen? Dat kan!

Telefoon: 0848 744290

We beantwoorden jouw vragen en helpen je graag aan de juiste kennis!