Diensten naast training & extensies

Naast trainingen en extensies helpen wij regelmatig partners verder met kennisvorming en advies. Hieronder vindt je een overzicht van hoe Yireo jouw eigen Magento bedrijf kan versterken.

Consultancy

Magento is met een doorstart bezig. De ontwikkelingen rondom Adobe, maar ook de komst van PWA zorgen ervoor dat er veel zaken op de schop moeten. Waar moeten developers binnen het eigen ontwikkelingsteam zich mee bezig houden? Of wanneer moet je als webwinkelier over naar Magento PWA Studio? En hoe ga je om met testing?

Dankzij onze kijk in de keuken van Magento (mastership, Community Engineering Teams, samenwerking m.b.t. events) kan het handig zijn om ons tijdelijk als consultant in te huren, zodat er adequaat op veranderingen in de markt kan worden gereageerd.

Update sessies

Met alle ontwikkelingen van het moderne Magento - React, GraphQL, CQRS, Docker, SOA - is het moeilijk om de juiste kennis in huis te hebben. Door periodiek als team bij elkaar te zitten kan je de mogelijkheid creeren kennis te delen. Maar soms is de interne kennis niet genoeg.

Yireo kan ondersteunen in het organiseren van kennissessies rondom de nieuwste ontwikkelingen binnen Magento: Denk hierbij aan avonden met pizza, of juist een brown-bag-lunch. Er kunnen ook sessies op afstand (Zoom, Hangout) georganiseerd worden.

Code reviews

Doordat Yireo een gedegen ervaring heeft in het veld - dankzij community projecten, werkgroepen en trainingen - wordt code behandeld vanuit de visie van best practices. Het is daarmee voor ons gemakkelijk om andermans code door te nemen en te beoordelen - via een officieel Yireo review document of interactief achter de laptop.

Yireo is actief binnen ExtDN (Magento Extension Developer Network) om de code kwaliteit van Magento extensies omhoog te krikken. Hierbij worden tools zoals PHP CodeSniffer en PHPStand gebruikt. En er wordt nauw samengewerkt met Magento zelf om dit tot een succes te maken. Door te kiezen voor een code review door Yireo lift je mee op dit succes en krijg je de beste feedback voor handen.

Second opinion

Soms is het handig om het werk van anderen te controleren. Denk hierbij aan een aangekochte derde partij extensie van buitenlandse komaf. Of het programmeerwerk van een nieuwe aanwinst. Of jouw eigen werk. Het kan gaan om een bepaalde extensie of een heel project. Maar het kan ook gaan om op het opstellen van een offerte voor een nieuw Magento traject. Of juist het beoordelen van zo'n offerte.

Yireo is gericht op kwaliteit van code, best practices. Binnen korte tijd kunnen we inzicht krijgen in een project of een extensie, waarna we onze bevindingen in een rapport terug kunnen koppelen.