Projecten
We focussen niet op maatwerk projecten (maar op trainingen en extensies). Toch is onze agenda iedere keer gevuld met tal van initiatieven. Hier een overzicht.

MageTestFest

Van 15 november tot 18 november 2017 organiseren we een internationaal Magento developer congres MageTestFest met 1 focus: Software testing. Met grote namen als Sebastian Bergmann, Vinai Kopp en Mathias Verraes belooft dit een groots event te worden.

Yireo extensies

Sinds jaar en dag zijn we bezig met Magento en Joomla extensies, die via de internationale Yireo.com site worden verkocht. De focus ligt nu steeds meer op Magento 2 extensies, met unit tests om

M3 certified shirts

Het is enkel een goede grap: Bij de Magento 2 Seminars van 2016 kregen alle sprekers een unieke goodie: Een Magento 3 Certified shirt - een knipoog naar de lange ontwikkeltijd van Magento 2. Maar het shirt werd erg populair, niet alleen onder derde partij ontwikkelaars maar ook onder Magento core ontwikkelaars.

CodeKast e-learning

We zijn op dit moment ook erg druk bezig om live te gaan met CodeKast - een online Engels-talig leerplatform vooralsnog met een focus op Magento 2, maar op langere termijn ook aandacht voor PHP en JavaScript in het algemeen. Het concept behelst meer dan een paar videos of screencasts: Ieder onderwerp wordt uitvoerig door middel van een video, een transscript, slides en voorbeelden toegelicht. Wordt vervolgd.