Onze eigenwijze projecten

We focussen niet op maatwerk projecten (maar op trainingen en extensies). Toch is onze agenda iedere keer gevuld met tal van initiatieven. Hier een overzicht.

Reacticon developer conference

In maart 2018 vond Reacticon v1 plaats: Een Magento developer congres rondom PWA technologie met 120 bezoekers. Het was binnen een mum van tijd uitverkocht. Vandaar dat we bezig zijn met een Reacticon v2 begin oktober in Eindhoven met deze keer een streven naar 200 bezoekers.

reacticon.org

ExtDN - Magento Extension Developer Network

Een aantal bekende Magento extensie providers, waaronder Fooman, Aheadworks en DotMailer (en ook Yireo) hebben de handen ineen geslagen om de kwaliteit en samenwerking van extensies te verbeteren. Dit betekent coding standaarden, validatie tools, brainstorms met Magento zelf en ook heel veel communiceren. Yireo is er trots op onderdeel te zijn van dit initiatief, zowel als team-lead van verschillende Working Groups als ook een board member.

extdn.org

MageTestFest developer conference

Eind 2017 (Amersfoort) en nog eens begin 2019 (Florence) organiseerden we een internationaal Magento developer congres MageTestFest met 1 focus: Software testing. Met grote namen als sprekers, een mooie venue maar vooral een geeky focus op supertechnische content, heeft MageTestFest tot twee keer de community op weg geholpen.

magetestfest.com

Magento 2 extensies via Yireo.com

Sinds jaar en dag zijn we bezig met Magento extensies, die via de internationale Yireo.com site worden aangeboden - gratis worden weggegeven of worden verkocht. De focus ligt nu steeds meer op Magento 2 extensies, met unit tests om kwaliteit te garanderen, goede documentatie voor het gebruik maar vooral een focus op uitbreidbaarheid door developers.

yireo.com

Humoristische tech-goodies

Het is een goede grap: Bij de Magento 2 Seminars van 2016 kregen alle sprekers een unieke goodie: Een Magento 3 Certified shirt - een knipoog naar de lange ontwikkeltijd van Magento 2. Maar het shirt werd erg populair, niet alleen onder derde partij ontwikkelaars maar ook onder Magento core ontwikkelaars.

Naast de M3 shirts hebben we ook andere goodies uitgebracht die goed in de smaak vielen: Mokken (mugs) om Magento User Groups (MUG) te promoten - dus mugmugs. En een Drunk Developer shirt. Meer goodies volgen zeker.