Over ons en Yireo

Een verhaal van passie, visie en heel veel humor

Yireo heeft een enthousiast team met passie voor wat we doen. We zijn altijd met tientallen verschillende projecten bezig waardoor het soms lastig ons als bedrijf te definieren. Maar er is toch een simpele definitie mogelijk: Het draait bij ons om open source software (met Magento als hoofdmoot) en educatie van developers. O ja, en humor: Want de grappen van Yireo vind je overal terug.

Sateliet van Yireo.com

Deze Nederlandse site is een sateliet website van www.yireo.com - een Engels-talige website met meer dan 100 extensies voor Magento 1 en 2; honderden technische tutorials en regelmatig blogs over diverse onderwerpen.

Internetonderneming

Het Yireo team is Nederlands, met enkele freelancers in het buitenland. We zien onszelf dan ook niet als een bedrijf dat uitsluitend de Nederlandse en Belgische markt bedient, maar juist als een typische internationale internetonderneming.

Yireo Manifest

Met Yireo draait veel om passie en enthousiasme. Open source en educatie zijn daarbij speerpunten, waarbij we ook vaak experimenteren met een open bedrijfsvoering en non-profit samenwerkingen. We hebben onze gedachtes samengevat in een enkel document: Het Yireo Manifest.

Team, docenten, ecosysteem

Het Yireo Team bestaat uit diverse gezichten, maar qua trainingen draait de show vooral om Jisse Reitsma (auteur, consultant en lead developer). Lijkt het je leuk om met ons samen te werken qua trainingen? Laat het ons weten!

Magento 2 congressen

In 2016 organiseerden we twee Magento 2 Seminars met ieder 200 deelnemers. In november 2017 en maart 2019 organiseerden we voor 180 developers MageTestFest met een indrukwekkende sprekerslijst. En Reacticon - een PWA congres - vond plaats in maart 2018 en nog eens in oktober 2018. Ben je een guru M2 developer of juist een orienterend webwinkelier? Onze events kan je niet missen!

Gebruikersgroepen en hackathons

We helpen vaak mee aan het organiseren van gebruikersgroepen en dev-groepen: Momenteel vooral de Magento gebruikersgroep Den Bosch en ExtDN meetups. Maar periodiek organiseren we ook code sprints, hackathons en bugathons.