Over ons en Yireo

Een verhaal van passie en visie

Sateliet van Yireo.com

Deze Nederlandse site is een sateliet website van www.yireo.com - een Engels-talige website met meer dan 100 extensies voor Magento 1 en 2; honderden technische tutorials en regelmatig blogs over diverse onderwerpen.

Internetonderneming

Het Yireo team is Nederlands, met enkele freelancers in het buitenland. We zien onszelf dan ook niet als een bedrijf dat uitsluitend de Nederlandse en Belgische markt bedient, maar juist als een typische internationale internetonderneming.

Yireo Manifest

Met Yireo draait veel om passie en enthousiasme. Open source en educatie zijn daarbij speerpunten, waarbij we ook vaak experimenteren met een open bedrijfsvoering en non-profit samenwerkingen. We hebben onze gedachtes samengevat in een enkel document: Het Yireo Manifest.

Team, docenten, ecosysteem

Het Yireo Team bestaat uit diverse gezichten, maar qua trainingen draait de show vooral om Jisse Reitsma (auteur, consultant en lead developer). Lijkt het je leuk om met ons samen te werken qua trainingen? Laat het ons weten!

Magento 2 congressen

Begin 2016 organiseerden we het eerste Magento 2 Seminar en in oktober 2016 volgde het tweede seminar. In november 2017 organiseren we een internationaal developer congres MageTestFest met een indrukwekkende sprekerslijst. Wil je meer weten over Magento 2? Ben je een guru-developer of juist een orienterend webwinkelier? Onze events kan je niet missen!

Gebruikersgroepen en hackathons

We helpen vaak mee aan het organiseren van gebruikersgroepen en dev-groepen: Momenteel vooral de Magento gebruikersgroep Den Bosch en ExtDN meetups. Maar periodiek organiseren we ook code sprints, hackathons en bugathons.

We hebben jouw hulp nodig

Bekijk onze vacatures