Magento 1 trainingen

We maken Magento toegankelijk en logisch

Magento wordt vaker complex genoemd. Een goede begeleiding is daarom een must. Of je nu een Magento webwinkelier bent die het technisch beheer op zich neemt, of een PHP programmeur die het ORM model van Magento onder de knie wil krijgen: Onze Magento trainingen zijn praktisch en diepgaand. Na een training bij ons is Magento een logische applicatie.

bekijk onze trainingen  

Magento 1 Programming

Met onze Magento 1 Development training wordt je klaargestoomd voor ontwikkelen met Magento 1. Dit houdt in dat je de structuur van de applicatie leert kennen, een MVC module leert te schrijven en het EAV systeem succesvol leert toe te passen. De Magento cursus omvat ook onderwerpen als observable events, de Magento form API, XML rewrites en backend aanpassingen.

Magento 1 Theming

Magento thema's zijn opgebouwd aan de hand van skins, PHTML templates, XML layouts en Block klassen. Vooral de samenhang van de laatste drie onderdelen is cruciaal: Met onze Magento thema training focussen we vooral daarop, zodat je alles zelfstandig weet aan te passen. Daarnaast passeren zaken als inheritance en block-types de revue.

Magento 1 Performance

Een snelle Magento shop is een noodzaak. Vaak wordt er veel gesleuteld aan tuning, waarbij niet altijd alles even efficient verloopt. Met onze tuning cursus leer je alles over o.a. Zend OPCache, PHP 7, MySQL tuning, HTTP/2, Magento configuratie opties, code fouten, debugging, profiling, monitoring: Alles om een snelle shop te garanderen.

Magento 1 Administration

Het zelfstandig beheren van een Magento shop houdt niet op bij kennis van het Magento Admin Panel. Command-line tools als SSH, git en n98-magerun zijn bijna onmisbaar. Het is nodig een testomgeving op te zetten, backups te maken en module conflicten vooraf al te detecteren. Met onze Magento workshops behoudt je de controle over jouw Magento shop.

3 voordelen van onze trainingen

Een onafhankelijke kijk op Magento

Praktisch advies over architectuur

Heldere uitleg maakt moeilijke zaken makkelijk

Waarom Magento 1 bij Yireo?

Yireo speelt met Magento sinds het prille begin in 2009 en heeft sindsdien meer dan 100 Magento extensies ontwikkeld. Dankzij deze developer kennis is Yireo de ideale partner om kennis op te doen. Naast development hebben wij ons ook gericht op security en performance: Yireo is qua Magento 1 van alle markten thuis.