Joomla trainingen

We bewijzen dat Joomla meer is dan enkel een CMS

De Joomla codebase is in 10 jaar volwassen geworden. Concepten als MVC en event handling zijn alom bekend. Er kan echter nog veel meer met Joomla: Overrides, library ontwikkeling, composer. We helpen je graag moderne PHP standaarden in Joomla te gebruiken.

bekijk onze trainingen  

Joomla Development Course

Na onze crash course heeft Joomla programmeren geen geheimen meer voor je. De training focust vooral op het begrijpen van het MVC model en het gebruik van het Joomla Framework. Daarnaast passeren ook plugins & events, modules, overrides, libraries en advanced templating de revue. Een intensieve dag maar 100% het geld waard!

Joomla theming

Een moderne Joomla templater schrijft CSS in LESS of SASS, automatiseert taken in Grunt of Gulp, commit veranderingen in git en deployed veranderingen via scripts naar de server. Een hele stap vooruit, maar daarom ook overweldigend voor de beginnende Joomla designer. Onze training geeft een overzicht en praktische tips om aan de slag te gaan.

PHP Development Training

Als je direct met Joomla programmeren begint, is het vaak lastig om concept als OOP goed te doorgronden. Met onze PHP programmeer cursus zetten we het op een rij: Objecten en klassen, interfaces en abstracte klassen - we nemen het stap voor stap door. De training gaat wel tot het eind door: Composer, design patterns, design concepten - alles in 1 overzicht.

Clean coding training

PHP programmeren vandaag de dag betekent schone coderen met OOP en design patterns. Onze Clean Coding training geeft een overzicht van technieken als calisthenics, SOLID en diverse design patterns. Ook gaan we dieper in op het praktisch toepassen van Test Driven Development (TDD) en Behaviour Driven Development (BDD), samen met Continuous Integration oplossingen.

Waarom Joomla bij Yireo?

Yireo zit al in het wereldje van Joomla sinds de Mambo fork en heeft sindsdien honderden Joomla extensies ontwikkeld. Oprichter Jisse Reitsma heeft hiernaast 2 toffe boeken geschreven en 200+ trainingen gegeven. Daarnaast blikt Yireo ook verder naar de wereld buiten Joomla. Trainingen bij Yireo hierdoor een breder perspectief en meer inhoud dan de gemiddelde Joomla trainer. Met Yireo ga je "beyond Joomla".

Bekijk ook onze agenda voor reguliere klassikale trainingen