Word jij ook een Magento 2 guru?

  Bekijk onze trainings agenda

Wij helpen jou met kennis

Met onze technische workshops haal je kennis efficient in huis

Yireo biedt al enkele jaren professionele Magento cursussen en Joomla cursussen aan. Dankzij een enthousiast verhaal maar vooral een diepgaande kennis, garandeert Yireo een succesvolle training. Ben je een webprofessional op zoek naar een verdiepingsslag? Of wil je jouw development team klaarstomen voor Magento 2? Of heb je je eigen shop die je wilt uitbreiden? Bij Yireo ben je aan het juiste adres.

Waarom Yireo?

We draaien al jaren mee met bijna 100 kwalitatieve en betrouwbare extensies voor Magento en Joomla. Hierdoor hebben we veel praktische kennis opgebouwd qua development. Daar bovenop hebben we jarenlang meegedraaid in maatwerk trajecten en hosting, waardoor we veel weten over performance tuning, praktisch debuggen en strategische architectuur. Trainingen geven vereist meer dan alleen praktische ervaring: We focussen ons juist ook op didactiek en zijn actief in de community. Met Yireo ben je verzekerd van unieke content met innovatieve tips.

Didactiek

Kennisoverdracht lijkt vaak simpel, maar is het niet. Een programmeur leren programmeren is meer dan alleen maar code laten zien: Iemand moet ook begeleid worden in het begrijpen van die code. Wat heb je bijvoorbeeld aan een oplossing als Dependency Injection als het achterliggende probleem niet bekend is? Vooral op het vlak van didactisch leren is Yireo sterk: Een heldere uitleg van complexe zaken; praktische voorbeelden om abstracte onderwerpen concreet te maken.

Opleidingen op maat

Een cursus kan volledig op maat worden samengesteld: We stellen een leerpad op door middel van een trainingsplan, waarbij het programma door jou wordt samengesteld. Hierbij heb je de keuze uit de vele modules die door Yireo zijn ontwikkeld, maar er kan ook tijdens de intake (per email of telefoon) worden gepraat over nieuwe modules. De training kan vervolgens op locatie naar keuze plaatsvinden: In company, op een locatie van Yireo, zelfs online.

Samen met Yireo?

Of het nu gaat om een training, of een consult op maat, we denken graag met je mee. Laat ons weten wat er speelt!

Stuur ons een mail!

Onze blog op yireo.com

Pacman and pulling a juan 21 september 2017
Inchoo sponsors MageTestFest 12 september 2017
Byte sponsors MageTestFest 06 september 2017
James Cowie speaks at MageTestFest 05 september 2017
MageTestFest has a location! 02 september 2017
Do not depend on window.checkoutConfig 20 augustus 2017
Yireo becomes member of Firegento 18 augustus 2017
ViewModels in Magento 2 12 augustus 2017
Mathias Verraes speaks at MageTestFest 08 augustus 2017