Docker met Magento

Docker technologie is een must voor Magento devs

Magento is langzaam aan het overstappen op een Service Oriented Architecture, waarbij de PHP core wordt aangevuld met PWA, Redis, ElasticSearch en asynchrone taken. Docker is daarbij niet meer weg te denken. Als full stack trainer is Yireo in Docker technieken gedoken om Magento bouwers verder te helpen met deze nieuwe microservices architectuur.

bekijk onze trainingen     neem contact op  

Kies jouw topic

Over Docker zelf

Hoe zorg je ervoor dat alle developers in een team dezelfde Magento site op dezelfde manier kunnen draaien? Daar gebruik je Docker voor. De oude Magento DevBox had echter een verkeerde opzet en het kost even wat gevogel om een eigen Docker Compose configuratie op te stellen. Met onze Docker cursus in jouw team snel op de hoogte van de nodige theorie, de handige commando's en gewend aan een efficiente workflow.

Over Kubernetes en Docker Swarm

Docker in productie gebruiken is relatief recht-toe-recht-aan als het om de containers zelf gaat. De moeilijkheid zit juist in het stabiel laten draaien van alle Docker images - error-reporting, fail-overs, clustering, schaalbaarheid en natuurlijk deployment. De bewezen oplossing is Kubernetes, een open-source clustering oplossing voor Docker. Een alternatief is Docker Swarm. We denken graag mee over welke deployment tool het best gebruikt kan worden om Magento op de juiste manier te deployen en te managen.

The way the training was presented was solid and entertaining. The trainer was enthousiastic and it showed. I've learned quite a bit and Magento 2 won't be as big as a surprise if I didn't had the training. Martijn Riemersma, MediaCT

Een greep uit onze klanten

Tijdens reguliere Yireo trainingen, gebruikersgroepen en events helpen we vele individuele developers verder.
Maar we zijn er ook trots op maatwerk training te hebben gegeven aan de volgende partijen:

AbovoMedia BesiteBuro26ByteCreativeICTElgentosEsser EmmerikExperiusGJ-R WebGetNoticedHithHostingXSJobaKegaMediaCTMetmeerMuntzPONPremiumIncPro24Regular LabsSols WebdesignSpellenhuisStudio EmmaStudio LupaTIGTicklesTinx ITVendicVicusWebdesignTilburgX-InteractiveYouWeYourHostingZiggo

En enkele internationale klanten

Via onze internationale partners Firegento en MageTraining geven we ook developer trainingen in het buitenland. Daarnaast zijn we ook voor on-site trainingen op bezoek geweest bij de volgende internationale bedrijven (uit Belgie, Duitsland, Poland en Engeland):

CTI Digital EnobisHD DigitalIndieGroupInteger.netInterSalesMosquitoNetResearchSnowDogSpace48Starring JaneStudio EmmaTibetan Government in ExileUni-TWebtiseiWeb

Zit u in Belgiƫ?
Geen probleem,
we springen in de auto!

We zijn erg bekend met het geven van Nederlands- en Engels-talige training in Belgiƫ: Eerder waren al Brugge, Antwerpen, Gent, Mechelen en Zaventem aan de beurt. Taal en cultuur zijn geen barriere.

En de afstand is ook geen punt: Bij een meerdaagse training wordt er op de reiskosten bespaard door een goedkope B&B in de buurt te boeken. Kortom, we komen graag langs voor het geven van een diepgaande Magento training!

3 voordelen van Yireo

Een onafhankelijke kijk
op Magento

Praktisch advies
over architectuur

Heldere uitleg maakt
moeilijk makkelijk