27 maart 2020
Remote trainingen bij Yireo
Yireo Blog
Yireo in het kort:

Dezelfde cursus kwaliteit, maar nu remote

Het viel misschien te verwachten met de huidige crisis: Yireo biedt vanaf nu alle trainingen die vanouds op locatie plaats vinden, nu juist remote aan. Iedereen moet thuis blijven, misschien wel voor weken of maanden achtereen, dus het is logisch om training te volgen op afstand. Maar dan wel met een Yireo draai.

Een echte remote training, niet zomaar wat video tutorials

Op de diverse vlakken, waar Yireo expert is (Magento, React, Vue, DevOps), zijn er genoeg online tutorials terug te vinden. Maar een video online bekijken betekent leren via een eenrichtings-kanaal: Er zijn geen mogelijkheden vragen te stellen, je moet erop vertrouwen dat de maker een authoriteit is, en het is vaak moeilijker de juiste content te vinden bij het probleem dat je zelf hebt.

Hierom zijn on-site trainingen nog steeds na al die jaren popular: Een docent met kennis, in 1 fysieke ruimte specifieke kennis doornemen, met alle gelegenheid voor vragen, extra aandachtspunten en praktische verhandelingen. Precies op diezelfde manier werken nu ook de remote trainingen - maar dan op afstand: Een remote training via Zoom, met een real-time interactie met de docent en andere deelnemers. Alle voordelen zijn er dus nog steeds, maar nu op afstand.

Op zijn Yireos: Met kwaliteit

Maar we willen meer: Momenteel leg ik de laatste hand aan een nieuwe leeromgeving binnen de Yireo site, waarmee je het behandelde cursusmateriaal live kan volgen: Een scherm voor de video-conference, een ander scherm voor het cursusmateriaal en jouw eigen editor. Daarnaast zal een cursus naast slides nog meer bevatten, zoals links naar relevante sites, notities die live worden aangevuld, code voorbeelden. En dankzij de video-conference, kan ieder moment ook het scherm gedeeld worden voor live coding, demos en meer.

Kort gezegd, een Yireo training-op-afstand zal zijn gebaseerd op meer dan alleen maar een conferencing software: We trekken juist alles uit de kast om de fysieke afstand te overbruggen, de interactie hoog te houden en daarmee een training neer te zetten die waardevol is.

En goedkoper!

Omdat de huur van een cursuslocatie en de reistijd weg valt, vinden we het ook fair dit door te rekenen in de prijzen. Alle remote trainingen zijn nu opgedeeld in 2 sessies (in plaats van 1 lange dag) met een extra lage prijs.

Bekijk onze agenda voor een compleet aanbod van al onze online trainingen. Het zijn er nog al wat, omdat we naast het core-portfolio van Magento frontend en backend cursussen, nu inmiddels ook heel actief zijn met Vue, Vue Storefront, React en Docker. Voor ieder wat wils, dus. Hopelijk tot snel ... online!

Geschreven door Jisse Reitsma op 27 maart 2020

Behoefte aan een training op maat?
Dat gaat we doen!

Een training kan op maat en op locatie worden gegeven. Hierdoor weet je zeker dat de tijd optimaal wordt benut en dat de training zeker de moeite waard is. Om de training op maat te maken overleggen we eerst over de vorm en de onderwerpen. Hierna sturen we een offerte op. Zie hiervoor ook onze tarieven. Sinds 2011 hebben we al honderden bedrijven (geen grap en geen overdrijving) van een professionele opleiding voorzien. We beloven je dat het inspirerend en leerzaam is!