31 oktober 2019
In november in React en Vue duiken
Yireo Blog
Yireo in het kort:

In november in React en Vue duiken

Het heeft er alle schijn van dat begin volgend jaar de PWA revolutie hoogtij zal vieren. Geen marketing praat, maar een logisch gevolg van welke releases er in Q1 2020 zullen uitkomen (of misschien tegen die tijd al verschenen zijn). En dat maakt een begin met React en Vue steeds nodiger. Met onze trainingen in november helpen we jou op pad.

Wat brengt Q1 2020 ons?

In Q1 2020 zal om te beginnen Vue Storefront versie 2 verschijnen. Hierin zal vooral het bouwen van modules en thema's gemakkelijker verlopen, onder andere met theme inheritance. Het draait daarbij om mooiere code die gemakkelijker te begrijpen is voor nieuwkomers. Tergelijkertijd zal tegen die tijd Shopware 6 ook definitief uitgekomen zijn, waarmee Shopware definitief kiest voor een headless aanpak met Vue Storefront als aanbevolen oplossing.

Aan de kant van Magento is ook genoeg te verwachten: Denk daarbij aan PWA Studio 5 of misschien zelfs ook 6, waarmee ook een eigen draai qua theme inheritance wordt gegeven. De Magento GraphQL API zal weer vollediger zijn en Magento 2.4 komt ook in de loop van 2020 ergens om het hoekje kijken. Onderwijl zullen ook PageBuilder en B2B hun eigen GraphQL calls krijgen. Ofwel, veel releases met iedere keer een focus op headless.

Headless e-commerce wordt sneller een realiteit

Al met al zijn er veel veranderingen op komst. En misschien dat dat ook betekent dat als je nu niet investeert, je straks misschien zal worstelen om bij te blijven met alle veranderingen. Headless e-commerce wordt nu heel snel een realiteit. Niet een Skynet realiteit waarbij de machines het over nemen, maar een realiteit waarin frontend development weer gemakkelijk wordt.

Yireo trainingen voor React en Vue

Maar dan moet je wel bij blijven. Onze trainingen helpen jouw team goed op weg met de nodige aandacht voor React en Vue. Hier is de headless-georienteerde agenda van november:

En in februari 2020 zullen we de hele cyclus herhalen. Of mocht je een team hebben waarbij drie of meer mensen getraind moeten worden, dan is een Yireo maatwerktraining ook een goede optie. Schroom niet om contact met ons op te nemen bij vragen.

Geschreven door Jisse Reitsma op 31 oktober 2019

Behoefte aan een training op maat?
Dat gaat we doen!

Een training kan op maat en op locatie worden gegeven. Hierdoor weet je zeker dat de tijd optimaal wordt benut en dat de training zeker de moeite waard is. Om de training op maat te maken overleggen we eerst over de vorm en de onderwerpen. Hierna sturen we een offerte op. Zie hiervoor ook onze tarieven. Sinds 2011 hebben we al honderden bedrijven (geen grap en geen overdrijving) van een professionele opleiding voorzien. We beloven je dat het inspirerend en leerzaam is!