8 augustus 2018
Magento meetup Waalwijk met Vue Storefront
Yireo Blog
Yireo in het kort:

Aan de slag met VueJS

Een moderne webpagina is al decennia meer dan alleen een slimme combinatie van HTml en CSS. Nieuwe technieken gebaseerd op JavaScript maken het mogelijk features in de browser sneller te omarmen - Web Components, push technologie, offline. En een makkelijke manier om nu al aan de slag te gaan met zulke technologie is VueJS. Op 20 september wordt een hele avond besteedt aan VueJs en de integratie met Magento. Lees snel verder over wat deze Magento meetup te bieden zal hebben of meld je direct aan.

20 september te Waalwijk

Deze Magento meetup wordt georganiseerd door MaxServ samen met Yireo en draait rondom Vue - een JavaScript framework waarmee allerlei PWA features gemakkelijk en snel geimplementeerd kunnen worden. Bij de integratie met Magento komt meer kijken: De meest uitgebreide integratie tot nog toe wordt geboden door Vue Storefront, een kant-en-klare oplossing ontwikkeld door het Poolse bedrijf Divante.

Programma

Tijdens deze avond zal een lead developer van Vue Storefront uit de doeken doen wat de huidige status is van dit gave development pakket. Ook wordt er een introductie gedaan van de mogelijkheden - hoe ga je aan de slag, wat kan je er mee? Naast Vue Storefront zelf is ook Nederlandse implementor get_noticed van de partij met praktische tips en ervaringen.

Opstapje richting Reacticon

Een kleine weken later vindt Reacticon plaats. Het lijkt te conflicteren maar dat doet het niet: De Magento User Group van 20 september geeft een snelle introductie tot specifiek Vue Storefront. Maar er zijn meer van dergelijke technieken en langzaamaan bewegen Magento en deze technieken dichter naar elkaar toe. Wil je een totaalbeeld? Wil je onderdeel zijn van de PWA discussie om te zorgen dat je de boot niet mist? Dan is Reacticon ook een aanrader.

Meld je nu aan!

Maar eerst de MUG: Meer weten over Vue en de impact daarvan voor Magento? Kom dan op 20 september naar MaxServe. Schrijf je hiervoor in via Meetup dan weten we dat je komt!

Geschreven door Jisse Reitsma op 8 augustus 2018

Behoefte aan een training op maat?
Dat gaat we doen!

Een training kan op maat en op locatie worden gegeven. Hierdoor weet je zeker dat de tijd optimaal wordt benut en dat de training zeker de moeite waard is. Om de training op maat te maken overleggen we eerst over de vorm en de onderwerpen. Hierna sturen we een offerte op. Zie hiervoor ook onze tarieven. Sinds 2011 hebben we al honderden bedrijven (geen grap en geen overdrijving) van een professionele opleiding voorzien. We beloven je dat het inspirerend en leerzaam is!