7 augustus 2018
De cursus-agenda staat klaar
Yireo Blog
Yireo in het kort:

De cursus agenda staat klaar voor het najaar

Deze zomer zijn we druk bezig geweest om het najaar soepel te laten verlopen: Cursussen, congressen en Reacticon. Er staat veel op de agenda!

Een strakke planning

Een agenda van Yireo zit altijd boordevol: Week in week uit worden er trainingen gegeven - veelal maatwerktrainingen op kantoor van de cursisten zelf. Maar er worden ook regelmatig reguliere trainingen gegeven, vaak vanuit Soest (mijn eigen woonplaats).

Dit najaar voeren we het tempo alleen nog maar meer op: Er worden interessante gebruikersgroepen georganiseerd en Reacticon (een Magento developer congres op 4 oktober) komt eraan!

Magento 2 Developer trainingen

Inmiddels geeft Yireo al meer dan 2,5 jaar trainingen op het vlak van Magento 2. De voornaamste insteek is een set van vier dagen development training - twee dagen frontend, twee dagen backend. Maar daarnaast worden er ook Magento 2 gebruikers- en beheerders trainingen georganiseerd. Een kort overzicht:

Zie voor een overzicht van alle events onze agenda pagina.

Reacticon

Op 4 oktober vindt Reacticon plaats. Ben je een Magento 2 frontend developer? Dan kan je dit congres niet missen! PWA bepaalt de toekomst en met dit congres krijg je op tijd de juiste kennis binnen om hiermee aan de slag te kunnen. De kaartverkoop verloopt al hard!

Magento gebruikersgroepen

Vanuit de MUG Waalwijk zijn we druk bezig leuke developer-gerichte gebruikersgroepen op te zetten. Zo is er op 20 september een meetup over VueJS. En in het jaar volgen nog meer meetups over extensie kwaliteit, testing, development omgevingen en nog veel meer.

Stay tuned!

Geschreven door Jisse Reitsma op 7 augustus 2018

Behoefte aan een training op maat?
Dat gaat we doen!

Een training kan op maat en op locatie worden gegeven. Hierdoor weet je zeker dat de tijd optimaal wordt benut en dat de training zeker de moeite waard is. Om de training op maat te maken overleggen we eerst over de vorm en de onderwerpen. Hierna sturen we een offerte op. Zie hiervoor ook onze tarieven. Sinds 2011 hebben we al honderden bedrijven (geen grap en geen overdrijving) van een professionele opleiding voorzien. We beloven je dat het inspirerend en leerzaam is!