5 augustus 2018
Reacticon komt er aan
Yireo Blog
Yireo in het kort:

Nog maar een kleine 2 maanden te gaan

Iedereen is op vakantie en het is snikheet in Nederland. Maar er zijn belangrijke dingen op komst, zoals Reacticon op 04 oktober 2018: Het Magento PWA congres dat Magento frontend developers met de nieuwe technieken op pad helpt. Nog geen tickets? Wees dan snel!

Minder dan 2 maanden te gaan

Een event organiseren kost tijd. We zijn daarom al maanden bezig met het voorbereiden van Reacticon. De locatie in Eindhoven is rond, het programma is bijna klaar en de look&feel wordt op dit moment van de grond gestampt. We hebben minder dan 2 maanden te gaan. Maar wij zijn er bijna klaar voor!

Versie 2: Gewoon een stuk beter

Versie 1 van Reacticon vond plaats in maart dit jaar, wat weer slechts een paar maanden na MageTestFest (november 2017) was. Het feit dat Reacticon v1 binnen 3 maanden uit de grond werd gestampt zorgde voor wat rommelige aspecten: De locatie viel wat tegen, de sprekers wat onwennig (maar met waardevolle inhoud!). Maar toch was het event 1 maand van tevoren uitverkocht - een teken dat PWA een belangrijk thema is voor developers!

De tweede editie op 4 oktober pakken we nu grondiger aan: Een supertoffe locatie (High Tech Campus te Eindhoven), ijzersterke sprekers (waarover binnenkort meer nieuws) en meer zitplekken.

Ruimte voor 250 man. Genoeg plek?

High Tech Campus te Eindhoven biedt ruimte voor 250 deelnemers. Dat zou genoeg moeten zijn. Toch? Nou, in principe wel. Maar in maart waren we met 120 plekken uitverkocht en over de limiet van wettelijk toegestaan (met moeite waren nooduitgangen toegankelijk). En er stonden ongeveer 50 deelnemers op een (niet af te handelen) wachtlijst.

We verwachten daarom met gemak deze keer 170 bezoekers te ontvangen. Maar de marketing molen wordt nu langzaam opgestart en nu al (zonder al te veel moeite en met nog 2 maanden te gaan) zijn er nu al meer dan 80 deelnemers.

Bestel nu jouw ticket!

Het is nog zomer. Maar wacht niet te lang, want het kan snel gaan: Als je bij Reacticon aanwezig wilt zijn (of je leest dit en denkt dat het handig is om eigen frontend developers voor te bereiden op de toekomst van Magento), bestel de tickets voordat je weer achter het net vist.

Tickets en meer informatie over Reacticon is terug te vinden op: reacticon.org

Geschreven door Jisse Reitsma op 5 augustus 2018

Behoefte aan een training op maat?
Dat gaat we doen!

Een training kan op maat en op locatie worden gegeven. Hierdoor weet je zeker dat de tijd optimaal wordt benut en dat de training zeker de moeite waard is. Om de training op maat te maken overleggen we eerst over de vorm en de onderwerpen. Hierna sturen we een offerte op. Zie hiervoor ook onze tarieven. Sinds 2011 hebben we al honderden bedrijven (geen grap en geen overdrijving) van een professionele opleiding voorzien. We beloven je dat het inspirerend en leerzaam is!