9 mei 2018
MUG Waalwijk op 17 mei
Yireo Blog
Yireo in het kort:

Lekker muggen weet je

Het is een tijd rustig geweest met MUG meetups: Drukte, hectiek - en dat is jammer. Want een MUG levert altijd heel veel op voor alle aanwezigen. Inspiratie om nieuwe dingen te onderzoeken, praktische tips om aan de slag te kunnen en natuurlijk ook veel gezelligheid. Op 17 mei is het gelukkig weer tijd voor een MUG.

Hosted by MaxServ & Yireo

Op 17 mei zijn we te gast voor een Magento User Group (MUG) bij MaxServ: Hun kantoor te Waalwijk biedt een uitstekende gelegenheid om in Magento te duiken. En er is genoeg ruimte voor een grote groep - op dit moment zijn er al 19 aanmeldingen maar is zeker nog plek voor meer geinteresseerden!

Nieuws en updates

Magento Imagine (het jaarlijkse internationale congres in Las Vegas) is dan al weer een maand geleden, maar er is genoeg te bespreken qua Magento ontwikkelingen: Over Magento 2.3 wordt steeds meer bekend, features zoals GraphQL en Page Builder. Maar er zijn ook tal van community projecten zoals PHP 7.2 support en het MSI project. Tijdens de MUG nemen we de impact van dit allemaal door.

En PWA

En PWA (Progressive Web Apps). De mogelijkheid om een webpagina uit te breiden met app-achtig gedrag wordt steeds populairder. En het werk van Magento PWA Studio, de officiele omarming van React en Redux, vordert gestaag.

Remote call met Andrew Levine (Magento)

Tijdens de MUG avond laten we daarom ook Andrew Levine (van het Magento PWA Studio team) inbellen om meer uit de doeken te doen over de aankomende PWA Studio plannen en het pas uitgebrachtte Venia thema.

Komen!

Lijkt het je leuk om langs te komen? Meld je even aan op de Meetup pagina: https://www.meetup.com/Magento-User-Group-Noord-Brabant/events/250300426/

Geschreven door Jisse Reitsma op 9 mei 2018

Behoefte aan een training op maat?
Dat gaat we doen!

Een training kan op maat en op locatie worden gegeven. Hierdoor weet je zeker dat de tijd optimaal wordt benut en dat de training zeker de moeite waard is. Om de training op maat te maken overleggen we eerst over de vorm en de onderwerpen. Hierna sturen we een offerte op. Zie hiervoor ook onze tarieven. Sinds 2011 hebben we al honderden bedrijven (geen grap en geen overdrijving) van een professionele opleiding voorzien. We beloven je dat het inspirerend en leerzaam is!