28 april 2018
JavaScript training op 3 mei
Yireo Blog
Yireo in het kort:

Aan de slag met Magento 2 JavaScript

Op donderdag 3 mei duiken we in het JavaScript systeem van Magento 2. Als frontend developer loop je vroeg of laat tegen het uiComponent systeem van Magento 2 aan: Of het nu gaat om simpele aanpassingen, of de JavaScript logica aanvullen, een goede kennis is belangrijk. Onze training stoomt je klaar.

Aan de slag met Magento 2 JavaScript

De frontend van Magento 2 biedt krachtige mogelijkheden, maar is voor beginners vrij complex. Terwijl het initiele HTML document, zoals dat van de Magento shop naar de browser vliegt, wordt gegenereerd aan de hand van XML layout, Block klassen en PHTML templates, wordt die statische HTML aangevuld met dynamische JavaScript code:

JavaScript componenten zijn modulair opgebouwd, worden ingeladen via RequireJS en worden aangevuld met Knockout logica - de ultieme mix noemen we uiComponenten. Ook al wordt dit systeem vaak verguisd vanwege zijn complexiteit, feit is dat je als frontend developer deze JavaScript laag aan de knie moet krijgen om succesvol shops door te ontwikkelen.

Donderdag 03 mei 2018

Op donderdag 03 mei 2018 organiseren we weer een Magento 2 JavaScript training (Theming II) met daarin een grondige uitleg van RequireJS en KnockoutJS - zowel als los framework als binnen Magento. Zo leer je bijvoorbeeld om te gaan met de minicart - een uiComponent met subcomponenten, templating, observables en nog meer toeters en bellen.

Terwijl de minicart relatief eenvoudig is, wordt er ook uitgebreid stil gestaan bij de checkout zelf - het grootste uiComponent van allemaal. Om uiComponenten goed te snappen wordt er tijdens de cursus ook goede aandacht besteedt aan enkele basis-concepten van JavaScript zoals prototyping en invocation patterns.

Met deze JavaScript training weet je zeker dat je een goede kickstart krijgt in de Magento 2 frontend.

Informatie en inschrijving

Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijving vind je terug hier terug.

Geschreven door Jisse Reitsma op 28 april 2018

Behoefte aan een training op maat?
Dat gaat we doen!

Een training kan op maat en op locatie worden gegeven. Hierdoor weet je zeker dat de tijd optimaal wordt benut en dat de training zeker de moeite waard is. Om de training op maat te maken overleggen we eerst over de vorm en de onderwerpen. Hierna sturen we een offerte op. Zie hiervoor ook onze tarieven. Sinds 2011 hebben we al honderden bedrijven (geen grap en geen overdrijving) van een professionele opleiding voorzien. We beloven je dat het inspirerend en leerzaam is!