18 augustus 2017
MUG Zwolle over Magento 2 migraties
Yireo Blog
Yireo in het kort:

Een MUG meetup op 12 september over Magento 1 naar 2 migraties

Op 12 september 2017 organiseren we een nieuwe MUG - deze keer in samenwerking met nieuwe speler op de markt Primegento, onder het Dutchento hoedje van de Magento User Group Overijssel space en op een mooie locatie te Zwolle.

Migreren, migreren, migreren!

Als je je een beetje bezig houdt met Magento, dan is het onderwerp van migratie je als het goed is niet ontgaan: Magento 1 houdt om met bestaan en Magento 2 - de officiele vervanging van M1 - is al anderhalf jaar bezig met een opmars. Eind december houdt Magento 1 op met bestaan ... of toch niet ... of toch juist weer wel? Feit is dat Magento 1 vroeg of laat aan zijn eind loopt. En als je nu een Magento 1 shop runt, zal je dus vroeg of laat actie moeten ondernemen.

Migreren naar Magento 2 kan door middel van een aantal migratie tools, die vooral helpen om alle gegevens (producten, klanten, bestellingen) over te zetten. Maar qua code (dus: extensies en thema's) blijkt vaak dat er geen sprake is van migratie maar van het opnieuw opbouwen van de shop.

Met elkaar alles op een rij

Tijdens de MUG avond op 12 september zetten we alles op een rijtje: Wat heb je nodig om te migreren? Welke tools kan je gebruiken? En wat komt er in jouw migratie plan te staan? Verder zullen we ook de roadmap van Magento 2 bespreken en de EOL (End-of-Life) van Magento 1 doornemen. En natuurlijk is er ook alle gelegenheid tot vragen.

Zin in een leuke informatieve Magento avond? Schrijf je dan gratis in op de MUG Zwolle via de volgende link:

meetup.com/Magento-User-Group-Overijssel/events/240783996/

Geschreven door Jisse Reitsma op 18 augustus 2017

Behoefte aan een training op maat?
Dat gaat we doen!

Een training kan op maat en op locatie worden gegeven. Hierdoor weet je zeker dat de tijd optimaal wordt benut en dat de training zeker de moeite waard is. Om de training op maat te maken overleggen we eerst over de vorm en de onderwerpen. Hierna sturen we een offerte op. Zie hiervoor ook onze tarieven. Sinds 2011 hebben we al honderden bedrijven (geen grap en geen overdrijving) van een professionele opleiding voorzien. We beloven je dat het inspirerend en leerzaam is!