17 juni 2017
Expert Sessie over Joomla performance
Yireo Blog
Yireo in het kort:

Een Joomla Expert Sessie compleet in het kader van site performance

Een snelle website is cruciaal. Of het nu een complexe webshop is of een visitekaartje van bedrijf of vereniging: Als de website niet snel genoeg wordt geladen, dan haken bezoekers af. We weten dit al jaren. Sinds enige tijd verbindt Google hier zelf ook consequenties aan door de SEO rating te verbinden aan de site snelheid. En met de enorme opkomst van mobile devices kan je niet achterblijven. Verstandig dus om er een dag vol kennisoverdracht aan te besteden.

Expert Sessie: Joomla performance

Samen met Perfect Web Team, en daarmee invloedrijke kopstukken binnen de Joomla community, slaat Yireo de handen ineen om jou iets te vertellen over performance. Zelf geef ik presentatie over cache mogelijkheden - de Joomla cache aanzetten is gegeven, maar er zitten veel meer beslissingen achter. Heb je bijvoorbeeld wel gehoord van Redis? Daarnaast zijn er ook presentaties over Google AMP, Varnish, server performance, site optimalisaties, handige tools, CDNs. Zelfs voor diegenen die al vaker bezig zijn geweest met Joomla performance is deze kennisdag een no-brainer.

Komende vrijdag 23 juni te Bussum

Over 6 dagen is het al zo ver. De Expert Sessie vindt plaats op vrijdag 23 juni van 13:00 tot 17:00 met achteraf nog een gezellige borrel. Een cursusdag kan misschien duur zijn, maar een Expert Sessie is daarmee vergeleken (en zeker gelet op de hoeveelheid kennis die je eruit haalt) een slimme investering. Inschrijfmogelijkheid vindt je terug op de volgende pagina:

https://perfectwebteam.nl/expert-sessie/joomla-performance

Waarom die struisvogels?

Waarom dan die afbeelding met struisvogels? De struisvogel is de snelste vogel op de grond en het snelste landdier op twee poten. Dus snelheid past wel bij dit dier, ook al verwacht je het niet direct. Maar als hij niet rent, dan steekt hij vaak zijn kop in het zand. Wees dus geen struisvogel met de kop in het zand - Google ziet je heus wel - maar zorg ervoor dat je mee rent met de Joomla experts tijdens onze Expert Sessie.

Geschreven door Jisse Reitsma op 17 juni 2017

Behoefte aan een training op maat?
Dat gaat we doen!

Een training kan op maat en op locatie worden gegeven. Hierdoor weet je zeker dat de tijd optimaal wordt benut en dat de training zeker de moeite waard is. Om de training op maat te maken overleggen we eerst over de vorm en de onderwerpen. Hierna sturen we een offerte op. Zie hiervoor ook onze tarieven. Sinds 2011 hebben we al honderden bedrijven (geen grap en geen overdrijving) van een professionele opleiding voorzien. We beloven je dat het inspirerend en leerzaam is!