14 juni 2017
Woensdag 12 juli - MUG Utrecht
Yireo Blog
Yireo in het kort:

Schrijf je in voor de Magento gebruikersgroep Utrecht op 12 juli

Als je het over Magento hebt, dan heb je het over betalen. De belangrijkste payment providers in Nederland bieden inmiddels betrouwbare Magento 2 plugins aan. Maar hoe zit zo'n Magento 2 plugin nu in elkaar? Op woensdag 12 juli organiseren we samen met Buckaroo en TIG een leuke Magento User Group bijeenkomst om hier antwoord op te geven.

De MUG zal een niet-technisch en een technisch gedeelte hebben: Het eerste deel neemt Buckaroo voor rekening via een bespreking over recurring payments - terugkerende betalingen - zoals die ook al onderdeel zijn van Magento 2: Lidmaatschappen, automatische contractverlenging - het zijn allemaal mogelijkheden. Maar hoe steekt dat precies in elkaar?

Daarnaast zal TIG hun Magento 2 payment module voor Buckaroo doornemen: Welke XML code is gebruikt voor welke Dependency Injection trucs? Hoe hebben zij de leercurve ervaren? En zijn er nog handige tips voor het bouwen van een eigen module?

Naast de presentaties zal er ook plek zijn voor discussie en het doornemen van Magento nieuws: Wat voor impact heeft bijvoorbeeld de beslissing rondom de End-Of-Life van Magento 1? En wat is nu de status van Magento 2.2?

Kortom een leuke MUG met veel verschillende kanten. Meer details en mogelijkheid tot RSVP vind je op Meetup terug: https://www.meetup.com/Magento-User-Group-Utrecht/events/240575122/

Geschreven door Jisse Reitsma op 14 juni 2017

Behoefte aan een training op maat?
Dat gaat we doen!

Een training kan op maat en op locatie worden gegeven. Hierdoor weet je zeker dat de tijd optimaal wordt benut en dat de training zeker de moeite waard is. Om de training op maat te maken overleggen we eerst over de vorm en de onderwerpen. Hierna sturen we een offerte op. Zie hiervoor ook onze tarieven. Sinds 2011 hebben we al honderden bedrijven (geen grap en geen overdrijving) van een professionele opleiding voorzien. We beloven je dat het inspirerend en leerzaam is!