3 juni 2017
Toch maar een Nederlandse blog
Yireo Blog
Yireo in het kort:

We hebben een nieuwe Nederlandse blog

Op onze internationale Yireo.com site hebben we al jarenlang een blog onderhouden met Engelstalige artikelen over events, extensies, ontwikkelingen in de markt, tips & trucs. Ik moest even spieken: De eerste blog is in december 2008 geschreven - inmiddels al 8,5 jaar geleden, een enorme tijd in IT land. De Yireo blog is altijd Engelstalig geweest, maar na al die jaren hebben we toch besloten een Nederlandse blog hier tegenover te zetten.

Deze site - Yireo.nl - is ongeveer een half jaar geleden live gegaan met als voornaamste doel de trainingen die we geven in Nederland beter vorm te geven. Het project is niet af: Het einddoel is om alle trainingsinformatie over te hevelen vanuit de Yireo.com site naar een aparte trainings site, waarbij Yireo.com uitsluitend zal gaan draaien rond extensies. Daarentegen zal deze Yireo.nl site langzaam uitgebouwd worden tot een algemenere "bedrijfswebsite": Wie zijn wij, wat doen we, wat zijn we van plan.

Aldus, de eerste blog staat.

En we zouden Yireo niet zijn als dit toch ook een nerd-actie is. De site was tot dusver al gebaseerd op Zend Expressive, maar we hebben nu ook de Aura Router toegevoegd, plus Plates voor template rendering. Omdat het kan.

Geschreven door Jisse Reitsma op 3 juni 2017

Behoefte aan een training op maat?
Dat gaat we doen!

Een training kan op maat en op locatie worden gegeven. Hierdoor weet je zeker dat de tijd optimaal wordt benut en dat de training zeker de moeite waard is. Om de training op maat te maken overleggen we eerst over de vorm en de onderwerpen. Hierna sturen we een offerte op. Zie hiervoor ook onze tarieven. Sinds 2011 hebben we al honderden bedrijven (geen grap en geen overdrijving) van een professionele opleiding voorzien. We beloven je dat het inspirerend en leerzaam is!